Vrei o idila la birou? 6 sfaturi ca sa nu dai de probleme

23 mai 2020,
Vizualizari: 5.992, 1 azi
idila la birou - sfatulparintilor.ro - pexels_com - close-up-photo-of-couple-with-their-eyes-closed-facing-each-3754270

4. Asuma-ti consecintele


In chestiuni de amor, lucrurile degenereaza foarte repede, asa ca e posibil ca idila sa-ti aduca neplaceri la birou. Cu atat mai mult daca unul dintre voi are deja o relatie. Daca esti casatorit si nu cauti decat o aventura, ar fi mai simplu sa o gasesti in alta parte, si nu la locul de munca. In orice caz, fii pregatit sa-ti asumi consecintele inainte de a trece la fapte. Nu-ti fa sperante, complicatiile nu vor intarzia sa apara! Ai luat in calcul faptul sa s-ar putea sa te indragostesti chiar tu si asta sa-ti schimbe complet viata?

 

5. Fii profesionist la locul de munca


Toate relatiile incep frumos si se termina prost. Nu lasa asta sa-ti afecteze munca. Altfel, s-ar putea sa fii nevoit sa-ti gasesti un job nou, unde sa o iei de la capat cu claditul carierei tale. Mai ales daca iti iubesti meseria, ramai un bun profesionist si nu lasa idila sa intervina in aspectele ce tin de serviciu.
 

 

6. Pastreaza relatia discreta


Cea mai buna politica este sa nu stie nimeni ce se petrece in viata ta privata. Tine idila secreta si fiti cat mai discreti la birou – nu incepeti sa va sarutati pe holuri si in niciun caz nu te lauda colegilor ca ai pus mana pe X sau Y! Nu poti sti niciodata cum evolueaza lucrurile sau ce invidii risti sa starnesti: daca nu esti precaut, s-ar putea sa fie dificil sa mai lucrati impreuna!

Autor: Alexandra NEDELCU

 
Sursa: Your Tango.com

Photo by Ba Tik from Pexels

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole