Vorba dulce mult aduce! Ce sa-i spui unei femei in pat

19 aprilie 2019,
Vizualizari: 8.659, 1 azi
Ce sa-i spui unei femei in pat

Un proverb din batrani spune ca “Vorba dulce mult aduce!”. Si in dormitor poti aplica formula de succes, alegand cele mai potrivite cuvinte pe care sa le spui iubitei.

 

Iata top 3 fraze care pot excita o femeie.

 

 

1. ”Imi place cum mirosi”

Femeile sunt conduse de simturi precum mirosul si pipaitul mai mult decat barbatii. Un compliment senzual care sa se refere la mirosul ei este flatant. Femeile asociaza un miros placut cu ideea de sexy, senzual, iar daca tie iti place mirosul ei, inseamna ca iti place tot ce inseamna ea. Acest lucru ii da mai multa incredere de sine si o vei scapa de inhibitii.

 

 

2. ”Imi este dor de tine”

Femeile tanjesc dupa atentie, afectiune. Spune-i cat de des te gandesti la ea, cat iti lipseste cand esti plecat. Ideal ar fi sa nu minti.

 

 

 

3. “Imi place cum arati dimineata”

Femeilor le plac complimentele, vor sa stie daca sunt apreciate si ce poate fi mai reconfortant pentru o femeie decat ca barbatul iubit sa-i spuna cat o place dimineata. Nearanjata, nemachiata, cu parul ciufulit si pijamalele mototolite. Daca acea imagine este incantatoare pentru un barbat, atunci cu siguranta increderea de sine a unei femei va ajunge la cele mai inalte culmi.

Imagine de Alexandr Pirogov de la Pixabay

Cuvinte cheie: , , , ,

Clinica
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole