Cum sa-ti cresti satisfactia sexuala

11 august 2023,
Vizualizari: 4.865, 1 azi
Cum sa-ti cresti satisfactia sexuala - sfatulparintilor.ro - Depositphotos_186405854_L

Domnilor, cu totii va doriti o viata sexuala activa si nici prin gand nu v-ar trece care este modul original in care placerea voastra sexuala poate atinge cele mai inalte culmi. Insa, un grup de cercetatori din Uganda au ajuns la concluzia ca circumcizia este raspunsul pe care il cautati de atata amar de vreme pentru imbunatatirea satisfactiei si respectiv a vietii sexuale a cuplului.

Potrivit acestor oameni de stiinta, operatia in cauza are si alte efecte benefice: peritomia scade riscul de infectare cu virusul HIV cu pâna la 60% pentru barbati si le ofera reprezentantilor sexului tare si o mai mare satisfactie sexuala.

Studiu: De ce îşi pierd femeile interesul pentru sex

S-ar putea ca unii dintre voi sa fie chiar incantati despre aceasta solutie insa rezultatele nu lasa loc de interpretari.

In plus, odata facut pasul nu mai este cale de intoarcere, insa ce nu face omul pentru a se simti excelent?

Studiul a fost realizat de cercetatorii de la Universitatea Makerer. În cadrul acestor observatii, 316 barbati au fost circumcisi. Media lor de vârsta era de 22,7 ani.

La un an de la operatie, 220 dintre barbatii supusi postectomiei aveau o viata sexuala activa, iar 27,7% dintre acestia foloseau cu regularitate prezervativul.

Circa 87,7% dintre ei le-au declarat organizatorilor studiului ca era mai usor pentru ei sa ajunga la orgasm dupa ce au fost circumcisi, iar 92,3% dintre voluntari au declarat ca obtin astfel o mai mare satisfactie sexuala.

Pentru ca esantionul a fost destul de limitat, iar rezultatele ar putea fi mai putin relevante pentru majoritatea barbatilor din lume studiul a fost prezentat în sectiune rezervata unor subiecte insolite.

Foto: Depositphotos.com

Cuvinte cheie: , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole