7 lucruri despre care nu trebuie sa-ti fie teama sa le discuti in pat

16 martie 2020,
Vizualizari: 9.254, 1 azi
lucruri despre care nu trebuie sa-ti fie teama sa le discuti - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - bed-1822497_1920

Vinul a fost turnat in pahare,  hainele sunt imprastiate pe jos si deja v-ati indreptat catre pat. Dar oare esti cu adevarat pregatita sa faci sex cu el? Si cum reactiile corpului sunt o certitudine, e posibili sa ignori mentalul si alte eventuale ganduri ciudate care ti-ar putea trece prin cap in acest moment.  Apropierea totala fata de partener nu e o chestiune simpla, iar discutiile in jurul sexului nu ar trebui evitate.

 

Site-ul www.essence.com ne ofera un top 7 discutii pe care n-ar trebui sa le ocolesti in aceste momente.

 

 

1. Ti-ai facut testul HIV?

Intrebarea e valabila atat pentru tine, cat si pentru el. Iar informatia, adica raspunsul fiecaruia la intrebare, trebuie facut cunoscut neaparat celuilalt. Este un mod sanatos si intelept de a pune bazele unei relatii sexuale solide, din absolut toate punctele de vedere.

 

 

2. Te-ai desprins de trecut?

Asta nu inseamna ca partenerul trebuie sa analizeze si sa dezvaluie absolut fiecare noapte de amor petrecuta cu altele in trecut. Dar daca trecutul aduce in prezent fantome care bantuie relatia voastra, nu e deloc ok. Totul trebuie rezolvat inainte.

 

 

3. Ce te excita?

Daca vrei sa ajungi pe culmile placerii, e nevoie sa-i oferi celuilalt o harta cu principalele puncte de interes. Partenerul trebuie ghidat si indrumat, iar comunciarea sta la baza unei relatii sexuale de lunga durata si de succes.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole