Ultimele

Viata sexuala: 4 tehnici pentru a stapani arta preludiului

Relatii & Cuplu » Sfaturi sex » Viata sexuala: 4 tehnici pentru a stapani arta preludiului
arta preludiului - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - female-832266_1920

Cei mai multi dintre barbatii secolului XXI au inteles rolul crucial al preludiului in viata sexuala. Fara preludiu sansele ca femeile sa ajunga la orgasm sunt insignifiante, ceea ce inseamna o deteriorare a vietii sexuale. Este adevarat, sexul nu inseamna totul intr-o relatie, insa lipsa lui lasa un gol care nu poate fi umplut cu nimic altceva. Si atunci, indiferent ca vorbim de barbati sau femei, cei care nu gasesc acasa ceea ce cauta vor incepe, in curand, sa caute si afara.

Iar de aici pana la ruperea relatiei nu mai este decat un mic pas. Tocmai de aceea este important pentru barbati sa invete cum sa-si aduca sotia la orgasm cu ajutorul preludiului si sa-si imbunatateasca in acest fel viata sexuala. Inainte de a incepe nu uita sa iei in calcul faptul ca fiecare femeie este diferita, cu alte cuvinte, are preferinte diferite. Unele prefera atingerile usoare, altele isi doresc ca partererul sa fie mai agresiv sau le vor pe ambele. Cu timpul, iti vei da seama ce prefera sotia ta cu ajutorul limbajului trupului sau prin incuvintari verbale. Un ultim cuvant inainte de a vorbi despre tehnicile artei preludiului: nu a ctiona precum un robot, mai intai o sarut, dupa care fac asta, apoi cealalta.

Foloseste-ti imaginatia si lasa loc de surprize. Nimeni nu-si doreste sa faca dragoste cu un robot.

Viata sexuala # 1: Dezbraca-ti sotia

Modul in care ii dai hainele jos este o componenta importanta a preludiului. Ai doua optiuni: incet si rapid. Ar trebui sa le incerci pe amandoua, in zile diferite evident, din doua motive: femeile iubesc varietatea; asa iti vei da seama care este varianta ei preferata.

Cele mai tari ponturi despre ce le place barbatilor la preludiu

Viata sexuala # 2: Saruta-ti sotia

Sarutul este, probabil, cea mai importanta parte a preludiului sau chiar a sexului. Si nu te opri doar la sarutul gurii atunci cand intregul ei corp este la dispozitia ta. Foloseste de toate mijloacele pentru a-i arata ca aceasta noapte este a ei si nu ai de gand sa ratezi nici o o bucatica din trupul ei. Nu-ti fie teama sa descoperi, intotdeauna este timpul potrivit pentru explorare.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 2 aprilie 2024