Ultimele

Afla secretele vietii sexuale dupa ce deveniti parinti

Relatii & Cuplu » Sfaturi sex » Afla secretele vietii sexuale dupa ce deveniti parinti
secretele vietii sexuale dupa ce deveniti parinti- sfatulparintilor.ro - Depositphotos_400934188_L

Toti parintii se confrunta cu o reducere a vietii sexuale in cuplu. Dupa venirea pe lume a copiilor, nimic nu mai este la fel in viata sexuala a cuplului. Dar asta nu inseamna ca totul se va opri aici si cu totii trebuie sa astepte plecarea copiilor din casa pentru a-si putea reincepe viata sexuala de cuplu.

Iata cateva secrete pe care orice parinte ar trebui sa le stie pentru a se bucura impreuna de clipele magice pe care le aveau inainte de a se mari familia.

Viata sexuala a cuplului nu inseamna doar dormitorul

Sunt foarte multe locuri de explorat in casa si in afara ei. Incercati pozitii noi si experiente noi: in sufragerie, in cada, in bucatarie. Puteti experimenta si sexul in masina, sexul la birou etc. Orice noua idee este binevenita. Situatiile inedite in care va aflati pot starni pasiuni noi, iar asta poate contribui din plin la imbunatatirea vietii sexuale a cuplului.

Somnul copilului, ideal pentru imbunatatirea vietii sexuale a cuplului

Imediat ce copilul merge la culcare, este momentul propice pentru parinti sa-si arate sentimentele. Lasati orice alta activitate de o parte, vasele sau rufele mai pot astepta. In plus, ele pot fi spalate si cand copilul este treaz.

Preludiul “online” activeaza viata sexuala de cuplu

Stresul si oboseala strica pofta de sex a cuplului. Puteti insa sa va trimiteti reciproc mesaje provocatoare. Un mail, un SMS, o convorbire telefonica pot fi foarte utile pentru a nu mai pierde timpul cand ajungeti acasa. Aveti grija, totusi, sa nu fie prea explicite. Nu se stie cine poate accesa mail-ul partenerului sau informatiile de pe telefon.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 21 septembrie 2023