Cum să scapi de teama că eşti un amant slab

01 martie 2019,
Vizualizari: 4.397, 1 azi
barbati oglinda muschi - sfatulparintilor.ro - pixabay_com

Viaţa sexuală a omului modern este influenţată, ca orice ce alt aspect contemporan, de dorinţa de a fi performant. Nu este de mirare că bărbaţii îşi fac griji având în vedere cum sunt promovate idei precum orgasmul multiplu, astfel că viaţa sexuală are de suferit. Iar un bărbat îngrijorat că nu se ridică la standardele impuse şi extrem de anxios are şanse foarte mari să-şi transforme viaţa sexuală într-un eşec. Dăcă îi este teamă de ce este mai rău sau chiar se aşteaptă la eşec, este evident că nu are cum să se bucure de succes.

 

Vă prezentăm mai jos câteva sfaturi simple menite să calmeze nervii şi să vă scape de anxietate astfel încât să vă bucuraţi de o viaţă sexuală plină de satisfacţie.

 

#1: Calmează-te!

E unul dintre cele mai importante sfaturi, aşa că relaxează-te şi incetează să te compari cu tipii plini de muşchi din revistele pentru femei sau de la televizor. După cum ştii, nimeni nu este perfect. Şi, deşi, majoritatea oamenilor aleargă toată viaţă încercând să atingă perfecţiunea nimeni n-o atinge. Aşa că încetează să-ţi faci griji şi bucură-te de viaţa sexuală.

 

 

#2: Nu contează lungimea, ci ceea ce faci cu ce ai

Nu este cea mai bună idee să te compari cu actorii din filmele pentru adulţi. Şi nici nu trebuie să crezi că soţia ta face acest lucru. Gândeşte-te că te-a ales pe tine, adică te-a considerat perfect pentru ea. În plus, multe femei consideră că nu mărimea contează, ci cum te descurci cu ceea ce ai. Important este să ştii cum să mulţumeşti o femeie.

Nu te grăbi, utilizează la maximum prelundiul, acesta este una dintre cele mai bune căi de a impresiona o femeie în materie de sex. Mângâie acele părţi ale corpului ei, pe care de obicei le neglijezi, în timpul actului sexual. Fă tot ceea ce este necesar pentru a-ţi demonstra talentul de amant, fără să laşi ca mărimea să determine cât eşti de bărbat.

 

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

codul
Gradinita
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Comenteaza