Viaţa sexuală: Ce vor de fapt femeile

06 februarie 2023,
Vizualizari: 6.278, 1 azi
Ce vor de fapt femeile

Toţii bărbaţii care îşi doresc o viaţă sexuală activă înceacă să înţeleagă ce vor de fapt femeile. Dacă află care sunt dorinţele femeilor, viaţa lor sexuală va înregistra plusul la care au visat dintotdeauna. Nu este de mirare atunci că sondajele care încearcă să descifreze femeia sunt efectivi devorate de bărbaţii interesaţi de îmbunătăţirea vieţii sexuale. Într-un sodaj online realizat pe 1000 de persoane cu vârste între 18 şi 64 de ani despre modul în care bărbaţii şi femeile privesc viaţa sexuală s-au aflat câteva rezultate interesante.

Iată-le:

Viaţa sexuală #1: Combinaţia vin – cina este cel mai bun afrodisiac

Te-ai tot întrebat care este cea mai bună modalitate pentru a-ţi îmbunătăţi starea de spirit? Sondajul a arărat că o cină este tot ce ai nevoie pentru un plus de fericire. Cei mai mulţi dintre bărbaţi şi femei au votat vinul şi cina ca fiind cele mai bune când este vorba despre stare de spirit bună. Filmul sexy, un text sexy sau un apel telefonic deocheat s-au situat mult în spate.

Viaţa sexuală #2: Afirmaţiile sunt foarte importante pentru femei

44% dintre femei au declarat că se excită atunci când partenerii le spun „Te iubesc”. Numai 26% dintre ele au susţinut că au aceeaşi reacţie când aud cuvintele „Arăţi atât de bine”.

Citeste si: Iata ce vor de fapt femeile! Studiu: Cum arata ziua perfecta a unei femei?

Viaţa sexuală #3: Oamenii îşi doresc mai mult timp pentru sex şi pentru somn

Când au fost întrebaţi în legătură cu ce şi-ar dori dacă ziua ar avea o oră în plus, 35% dintre participanţi au răspuns „o partidă tare de sex”, în vreme ce 20% au spus  „ar dormi mai mult”. Foarte puţini oameni au fost interesaţi să folosească ora în plus pentru a face sport sau pentru a munci mai mult. De două ori mai mult bărbaţi decât femei şi-au ales sexul.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole