7 lucruri pe care le poţi face după o partidă de sex

29 noiembrie 2019,
Vizualizari: 8.999, 1 azi
după o partidă de sex

Viaţa sexuală nu se rezumă doar la partidele de amor, ci şi la ce se întâmplă atât înainte cât şi după acestea. Ştim cu toţii cât de important este preludiul, foarte puţini însă acordă atenţie perioadei de după, care poate face diferenţa în viaţa sexuală. Mai ales că există foarte multe lucruri pe care le poţi face după o partidă de sex, în afara somnului.

Domnilor, dacă nu ştiţi ce trebuie să faceţi, iată câte idei care vă vor ajuta să creşteţi conexiunea cu soţiile după actul sexual.

1: Îmbrăţişati-vă

Pare un lucru de la sine înţeles nu-i aşa? Şi cu toate acestea foarte puţini bărbaţi apelează la acest truc şi nu sunt mulţi cei care îşi îmbrăţişează soţia după ce au făcut dragoste. Nu există o modalitate mai bună prin care să-i demonstrezi soţiei cât de mult o iubeşti, iar prin îmbrăţişarea de după creşte conexiunea dintre cei doi soţi. Este mult mai bine decât să te întorci cu spatele şi să dormi, nu-i aşa?

2: Vorbiţi

Conversaţia este una dintre cele mai bune lucruri pe care le puteţi face după o partidă fierbinte de amor. Nu este nevoie să vorbiţi despre sex, de altfel, nici măcar nu trebuie să fie ceva serios, însă aceste discuţii pot îmbunătăţi comunicare dintre voi. Aţi putea vorbi fiecare despre fanteziile sale, sau chiar despre ce aţi vrea să se întâmple în viitor. Este un timp excelent pentru a aduce în discuţii inclusiv subiecte importante, însă nu controversate.

3: Reconectati-va

Reconectarea poate avea loc prin diferite moduri. Se poate realiza prin comunicare, prin atingeri sau prin îmbrăţişări. Însă puteţi pur şi simplu să rămâneţi lungiţi în pat, unul lângă celălalt şi să împărtăşiţi mici secrete. Acestea este momentul de maximă intimitate, profitaţi din plin de el.

 4: Atingeti-va

Când faceţi dragoste este clar că vă mângiaţi reciproc, însă n-ar trebui să apelaţi la atingeri doar când sunteţi cuprinşi de pasiune. Este vorba despre gesturi micuţe de tandreţe, o atingere uşoară a mâinii, o mângâiere a părului. Este vorba despre trezirea din nou a simţurilor şi cine ştie unde va duce aceasta.

 

 

5: Discutaţi despre planurile de viitor

După cum am amintit mai sus, discuţiile sunt o parte importantă a reconectării după o partidă de sex, iar tu îţi doreşti să te afli pe aceeaşi lungime de undă cu soţia ta. Conversaţiile care au ca subiect viitorul vostru sunt foarte importante. Puteţi vorbi despre speranţele şi visurile voastre şi despre ce aţi vrea voi să faceţi, să obţineţi în viitor.

6: Râdeţi

Sexul nu trebuie luat prea în serios, de fapt ar trebui să vă distraţi în timpul său. După o partidă de amor de ce să nu râdeţi sănătos? Puteţi spune glume şi bancuri sau să povestiţi întâmplri amuzante din trecutul vostru. Râdeţi din toată inima. Astfel vă veţi simţi mai apropiat unul de celălalt.

7: Mâncaţi în pat

Partida de amor s-a desfăşurat conform aşteptărilor? Atunci cu siguranţă că aţi ars o mulţime de calorii şi aveţi nevoie de noi surse de energie şi, prin urmare este nevoie de mâncare. Aşa că de ce să nu pregătiţi împreună o gustare pe care să o savuraţi în pat?

Imagine de Robert Balog de la Pixabay

Cuvinte cheie: , , , , , ,

Gradinita
Clinica
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole