Ultimele

7 lucruri pe care le poţi face după o partidă de sex

Relatii & Cuplu » Sfaturi sex » 7 lucruri pe care le poţi face după o partidă de sex
după o partidă de sex

Viaţa sexuală nu se rezumă doar la partidele de amor, ci şi la ce se întâmplă atât înainte cât şi după acestea. Ştim cu toţii cât de important este preludiul, foarte puţini însă acordă atenţie perioadei de după, care poate face diferenţa în viaţa sexuală. Mai ales că există foarte multe lucruri pe care le poţi face după o partidă de sex, în afara somnului.

Domnilor, dacă nu ştiţi ce trebuie să faceţi, iată câte idei care vă vor ajuta să creşteţi conexiunea cu soţiile după actul sexual.

1: Îmbrăţişati-vă

Pare un lucru de la sine înţeles nu-i aşa? Şi cu toate acestea foarte puţini bărbaţi apelează la acest truc şi nu sunt mulţi cei care îşi îmbrăţişează soţia după ce au făcut dragoste. Nu există o modalitate mai bună prin care să-i demonstrezi soţiei cât de mult o iubeşti, iar prin îmbrăţişarea de după creşte conexiunea dintre cei doi soţi. Este mult mai bine decât să te întorci cu spatele şi să dormi, nu-i aşa?

10 lucruri de facut dupa o partida de sex

2: Vorbiţi

Conversaţia este una dintre cele mai bune lucruri pe care le puteţi face după o partidă fierbinte de amor. Nu este nevoie să vorbiţi despre sex, de altfel, nici măcar nu trebuie să fie ceva serios, însă aceste discuţii pot îmbunătăţi comunicare dintre voi. Aţi putea vorbi fiecare despre fanteziile sale, sau chiar despre ce aţi vrea să se întâmple în viitor. Este un timp excelent pentru a aduce în discuţii inclusiv subiecte importante, însă nu controversate.

3: Reconectati-va

Reconectarea poate avea loc prin diferite moduri. Se poate realiza prin comunicare, prin atingeri sau prin îmbrăţişări. Însă puteţi pur şi simplu să rămâneţi lungiţi în pat, unul lângă celălalt şi să împărtăşiţi mici secrete. Acestea este momentul de maximă intimitate, profitaţi din plin de el.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 24 iunie 2024