Viata de cuplu: De ce nu vor unele femei sa faca sex

07 septembrie 2022,
Vizualizari: 69.817, 1 azi
lucruri pe care femeile le considera infidelitate

Este obosita

Poate ca sotia ta este atat de obosita incat pur si simplu nu mai are energie si pentru dormitor. Sau poate ca tu iti doresti sa faceti amor mai des, iar ea nu poate tine pasul cu tine. In plus, ale lucruri din viata ei o solicita din cale afara asa ca este prea ocupata sa mai faca s sex.

Solutia este sa gasesti modalitati prin care sotia ta sa aiba parte de relaxare inainte de a-i propune sa mergeti in pat. Pregateste-i baia sau fa-i un masaj. Daca este relaxeaza atunci va avea chef si de dragoste. Sau poate ca si tu ar trebui sa-ti raresti solicitarile in perioada in care ea nu-si vede capul de treburi.

Te insala

Exista posibilitatea ca in spatele refuzului de a te primi in patul ei sa fie faptul ca face sex cu un alt barbat. In acest caz, problemele sunt mult mai grave decat lipsa sexului din relatia voastra. Daca ai suspiciuni ca te insala si ar trebui sa ai mai multe motive decat faptul ca te refuza constant, spune-i suspiciunile tale si asculta-i, calm, explicatiile. Daca ai descoperit ca are o aventura, va trebui sa decizi daca va despartiti sau incercati sa faceti lucrurile sa mearga.

Se joaca cu tine

Este clar ca sexul este unul dintre lucrurile fara de care barbatii nu pot trai astfel incat vor face aproape orice ca sa faca dragoste in mod regulat. Tocmai de aceea, ar trebui sa sa comunicati cat mai des si mai deschis si sa va rezolvati problemele pe masura ce acestea apar. Nu trebuie sa ajungeti in situatia in care tu implori dupa sex, iar ea spune NU constant.

foto: Pexels.com

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole