Problemesex

Vanarea punctului G. Ce trebuie sa stii despre declansatorul de orgasme

https://ro.depositphotos.com/n/508547594/stock-photo-cropped-view-sensual-woman-stocking.html

Din ce in ce mai multa lume este interesata de miraculosul punct G, declansatorul de orgasme. Toata lumea il cauta, insa foarte putini se pot lauda cu performanta ca l-au gasit.

Inainte de a incepe vanarea punctului G, iata cateva aspecte importante pe care ar trebui sa le cunosti.

1. Mergi la toaleta

Pentru ca punctul G este foarte aproape de vezica urinara, stimularea acestuia poate da senzatia de urinare. Asa ca este indicat ca femeia sa treaca intai pe la toaleta, pentru a scapa de teama ca va uda patul fara sa vrea.

Nu rata nici: Adevarul si controversele despre faimosul Punct G

2. Nu pierde din vedere adevaratul scop

Anxietatea legata de performantele sexuale nu-i macina doar pe barbati, ci si pe femei. “Vanarea” si gasirea punctului G nu trebuie sa se transforme intr-un obiectiv bifat pe lista de “reusite”. Adevaratul scop sexului este sa va bucurati impreuna de placeri trupesti, sa sporiti intimitatea in cuplu. Nu va stresati cu “explorari” care nu aduc nicio placere. Relaxati-va si bucurati-va reciproc de corpul celuilalt!

3. Excitare maxima

Inainte de a porni in cautarea punctului magic, excitatia trebuie sa fie maxima. Un film pentru adulti, o lectura erotica, orice aduce un plus de excitatie este binevenit. Pe masura ce femeia se excita, punctul G isi mareste volumul, fiind puternic irigat cu sange, si astfel este mai usor de detectat.

4. Nu te astepta la focuri de artificii

Punctul G se afla la cativa centimetri in interiorul vaginului, pe peretele frontal, in spatele osului pubian. Cat de aproape sau cat de departe este de intrarea in vagin depinde de la femeie la femeie, important este sa “cercetezi” zona dintre osul pubian si cervix. Punctul G este ca o pietricica, rotunda si cu incretituri. Nu te astepta ca imediat ce-l apesi sa ai parte de focuri de artificii. Este nevoie de exercitiu si sa incerci mai multe tehnici pentru a descoperi miscarea care o va face sa tipe de placere.

Nu rata nici: Ce nu stiai despre “punctul G”

5. Sexercitii

In timpul stimularii punctului G, femeia poate executa cateva exercitii Kegel (incordarea si relaxarea muschilor pelvieni). Incordeaza muschii pana numeri la 5, apoi relaxeaza-i. In acest fel creste fluxul sangvin catre punctul G, iar acesta devine mai sensibil la atingere.

6. Runda a doua

Unul dintre beneficiile stimularii punctului G este ca dupa atingerea orgasmului, te poti bucura de si mai multa placere. Asadar, nu te opri imediat ce s-a petrecut “minunea”. De-abia acum incepe!

foto: Depositphotos.com

Exit mobile version