Ultimele

Vanarea punctului G. Ce trebuie sa stii despre declansatorul de orgasme

Relatii & Cuplu » Sfaturi sex » Vanarea punctului G. Ce trebuie sa stii despre declansatorul de orgasme
https://ro.depositphotos.com/n/508547594/stock-photo-cropped-view-sensual-woman-stocking.html

Din ce in ce mai multa lume este interesata de miraculosul punct G, declansatorul de orgasme. Toata lumea il cauta, insa foarte putini se pot lauda cu performanta ca l-au gasit.

Inainte de a incepe vanarea punctului G, iata cateva aspecte importante pe care ar trebui sa le cunosti.

1. Mergi la toaleta

Pentru ca punctul G este foarte aproape de vezica urinara, stimularea acestuia poate da senzatia de urinare. Asa ca este indicat ca femeia sa treaca intai pe la toaleta, pentru a scapa de teama ca va uda patul fara sa vrea.

Nu rata nici: Adevarul si controversele despre faimosul Punct G

2. Nu pierde din vedere adevaratul scop

Anxietatea legata de performantele sexuale nu-i macina doar pe barbati, ci si pe femei. “Vanarea” si gasirea punctului G nu trebuie sa se transforme intr-un obiectiv bifat pe lista de “reusite”. Adevaratul scop sexului este sa va bucurati impreuna de placeri trupesti, sa sporiti intimitatea in cuplu. Nu va stresati cu “explorari” care nu aduc nicio placere. Relaxati-va si bucurati-va reciproc de corpul celuilalt!

3. Excitare maxima

Inainte de a porni in cautarea punctului magic, excitatia trebuie sa fie maxima. Un film pentru adulti, o lectura erotica, orice aduce un plus de excitatie este binevenit. Pe masura ce femeia se excita, punctul G isi mareste volumul, fiind puternic irigat cu sange, si astfel este mai usor de detectat.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 24 martie 2023