Trei blocaje care duc la ratarea orgasmului unei femei

04 noiembrie 2022,
Vizualizari: 14.557, 1 azi
blocaje care duc la ratarea orgasmului

Despre orgasmul femeilor s-au scris sute de mii de articole şi s-au publicat sute de cărţi. Asa cum a avea orgasm este una din marile placeri ale vietii, la fel, la polul opus, a rata un orgasm este una din marile frustrari ale vietii si totodata o problema de sex reala.

Să ratezi un orgasm de care la un moment dat păreai atât de sigură nu este modul ideal de a încheia o partidă de sex. Cu toate acestea, de ce atât e multe femei cunosc acest final? Scuza de „distragere a atenţiei” este explicaţia pe care o dau specialiştii oricărui gând care te scoate din joc. „Multe femei trebuie să se focuseze şi să aibă starea de spirit potrivită pentru a experimenta orgasmul. Când un gând intruziv îşi face apariţia este aproape imposibil să scape de el”, a declarat Megan Fleming, un specialist în domeniu.

Iată 3 gânduri care distrug magia momentului plus un sfat despre cum să le blochezi astfel încât să ai orgasm.

Gand anti-orgasm # 1: „Am atât de multe lucruri de …. spălat, facut, dres”

Femeile sunt adevărate experte în a derula în gând liste cu ce au de făcut: „Trebuie să trimit mailuri la x şi la Y”, „Of, maine trebuie iar sa dau cu aspiratorul” in toate momentele si, bineinteles, si în momentele nepotrivite cum ar fi o partida de amor. Si, o dată ce acest monolog porneşte este dificil să-l opreşti. Si în acest caz, mai bine previi decât să vindeci. Începe prin a elimina toate indiciile vizuale care îţi aduc aminte ce mai ai de făcut. Aplică principiul dacă nu-l vezi atunci nu există. Elimina din cap orice gand, prin tehnica amanarii: „la asta ma voi gandi maine”. Traieste clipa prezenta si atat.

Citeste și: Cum recunosti un orgasm adevarat de unul simulat?

Gand anti-orgasm # 2: „De ce durează atât de mult?”

Dacă eşti stresată că orgasmul întârzie să-şi facă apariţia, s-ar putea să nu mai vină deloc. Aceste gânduri sunt cunoscute sub numele de „spectatoarea”. Adică tu te observi pe tine în acel moment în loc să fii prezentă în show cu un rol activ. Soluţia:  inspiră adânc; când eşti sub tensiune ai tendinţa de a-ţi ţine respiraţia chiar şi fără să-ţi dai seama.

Multe studii au arătat că inspiraţia şi expiraţia asemănătoare celei din timpul orgasmului te pot ajuta să experimentezi orgasmul. Apoi spune în şoaptă ce gândeşti sau simţi. Spre exemplu, „Îmi place la nebunie când îţi mişti limba astfel”. Vei începe mai degrabă să simţi plăcerea decât s-o anticipi. Cu alte cuvinte…abandoneaza-te si bucura-te de experienta in sine, mai putin de asteptarea finalitatii.

Gand anti-orgasm # 3: „Stomacul meu are de suferit în poziţia aceasta”

Femeia deasupra este una dintre cele mai sigure căi de a avea orgasm întrucât astfel ea este cea care conduce dansul. Însă, această poziţie s-ar putea să nu fie chiar memorabilă după o masă copioasă. Însă dacă tu eşti constientă de  mişcările intestinale, partenerul tău este prea ocupat de cât de bine arăţi pentru a remarca şi altceva. Iar dacă acest lucru nu-ţi schimbă dispoziţia atunci lasă-l pe el deasupra. Sau rămâi deasupra însă întinde-te pe el astfel încât o parte din corpul tău va deveni invizibilă, dar tot tu vei avea controlul.

Cu alte cuvinte, fii libera sa iti schimbi pozitia fara jena daca la un moment dat ceva te deranjeaza la corpul tau. S-ar putea sa ai placuta surpriza ca el sa fie incantat de dorinta ta de a diversifica.

Nu rata nici: Mimeaza orgasmul? 3 cai sa o aduci pe culmile placerii

 

foto: depositphotos.com

Cuvinte cheie: , ,

Gradinita
Clinica
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole