Sanatatea sexuala a cuplului: Ce trebuie sa stii despre penisurile incovoiate

09 iulie 2019,
Vizualizari: 5.680, 1 azi
despre penisurile incovoiate

Imagineaza-ti urmatorul scenariu: “Penisul meu pare s-o ia complet razna. Mereu a fost inclinat usor spre stanga, insa de cateva luni incoace se indoaie din ce in ce mai tare! Inclusiv iubita mea, de care am fost despartit vreo doi ani, a ramas uimita cand ne-am reintalnit si a vazut noua pozitie a penisului meu – pe care il stia ceva mai drept decat e acum. Cand o sa se opreasca? Si, mai ales, ce ma fac?!”.

Iata ce ar trebui sa stii despre penisurile inconvoiate, potrivit Askmen.com.

Marea majoritate a penisurilor are o oarecare curbura, nici un penis nu este perfect drept. Dar primul lucru care se poate face in cazul unui penis mult mai curbat decat media este o intalnire la medic: intai la un medic generalist, eventual medic de familie, apoi, cu trimitere, se poate ajunge la un urolog. Este bine sa se pargurca toate testele specifice, la momentul cand se ajunge la urolog, ca sa poata stabili daca e vorba despre boala lui Peyronie sau se discuta despre o cu totul alta afectiune. Unii barbati isi indoaie penisurile in timpul contactului sexual, si nici nu-si dau seama, altii aud un fel de zgomot si simt o durere mare. Unii incep sa se roage ca penisul sa-si revina, in timp altii, ceva mai inteligenti, merg la primul spital din apropiere. In functie de diagnostic, si tratamentul poate fi diferit. Vestea buna e aceea ca – cu cat mergi mai repede la doctor, cu atat mai mari sanse de recuperare ai.

Desigur, ceva indicii se pot cauta si chiar gasi si pe net, dar nu pot fi aplicate la intamplare si nu se potrivesc oricui, avand in vedere ca vorbim despre o problema de sanatate. Oricum, intrebarile si marturiile se pot citi, retine, si ulterior se pot verifica cu doctorul. Pentru multi dintre noi, detinerea unor cunostinte medicale ne ofera un sentiment de siguranta, asa ca e important sa ne documentam cat mai mult. De asemenea, pot fi de mare ajutor discutia cu o persoana foarte apropiata: iubita, fratele, un parinte, un prieten apropiat. Suportul cuiva care intelege problema poate conta enorm.

Cuvinte cheie: , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole