Top 9 scuze ca sa nu faci sex si solutii sa scapi de ele

07 decembrie 2023,
Vizualizari: 5.498, 1 azi
scuze ca sa nu faci sex

Totul in relatia voastra mergea minunat la inceput, dar acum pasiunea a zburat de-a dreptul pe geam. Te intrebi ce s-a intamplat si de ce ajung parintii vostri sa faca sex mai des decat voi? Renunta la pretexte puerile si ia taurul de coarne – e primul pas sa-ti refaci casnicia.1. Unul dintre voi (sau ambii) este mereu prea obosit.

Daca nu faci din sex o prioritate, nu o sa ajungi niciodata sa-l si practici. Nu mai amana partidele de sex pentru alte zile! Ce-ar fi sa faci sex chiar dupa ce ai intrat in casa, cand nu esti chiar atat de obosita?!

Top 10 pretexte ca sa nu faci sex si cum sa renunti la ele


2. Nu te-ai mai epilat de cateva zile, nu ai facut dus si astepti o zi mai prielnica.

Fara discutie, igiena nu trebuie sa sara niciodata din schema, dar sotul nu se va supara daca nu esti epilata perfect sau daca faci un dus impreuna cu el! Uite, daca te deranjeaza atat de tare partea cu epilatul, poti face dragoste pe intuneric si nimeni nu va vedea nimic.

3. Sexul nu mai e la fel ca inainte si ai vrea sa incerci ceva nou, dar nu vrei sa ii ranesti sentimentele.

otii stim asta: critica ucide libidoul, dar poti apela oricand la aluzii subtile ca sa-i dai de inteles ce anume vrei in pat. Cand descoperi o pozitie care il place foarte mult, spune-i asta. Sau, si mai bine, preia initiativa si arata-i ce te face sa-ti pierzi mintile de placere – cu siguranta, nu va protesta.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole