Top 7 locuri controversate si recomandate pentru sex rapid

23 august 2019,
Vizualizari: 27.460, 1 azi
locuri pentru sex rapid

Lipsa timpului este problema cu care trebuie să se confrunte omul modern şi să găsescă soluţii mai mult sau mai puţin inspirate pentru a o rezolva. Chiar şi în viaţa de cuplu oamenii cauta să fie creativi şi să găseasca idei de a presta o partida de sex rapid.

In afara de lipsa timpului, multe persoane recurg la imaginatie cand vine vorba de o partida rapida de amor din pricina sangelui care clocoteste si te impiedica sa te gandesti la orice altceva decat la a avea contactul sexual cu persoana iubita …sau dorita.

 

Desi nu toata lumea este adepta formulelor neconventionale de locatii pentru sex rapid, iata un top 7 de asemenea solutii oferit de specialistii sexuali de la Askmen.com, asa cum sunt ele propuse si imbratisate cu simpatie indeosebi de reprezentantii sexului tare.
 

1. Sex rapid în lift

Liftul este un loc excelent pentru acest tip de iubire deşi dacă urci sau cobori o singură dată nu ai timp suficient nici chiar pentru ceva atât de rapid. Opreşte liftul între două etaje şi bucuraţi-vă de câteva momente de intimitate. Dupa ce aţi terminat, porneşte liftul însă nu coborî sau urca la etajul dorit, ci la următorul.

Poziţia recomandata: Femeia se spijină cu spatele de peretele cabinei, iar picioarele ei vor fi strânse în jurul mijlocului tău.

 

 

 2. Sala de cinema potrivită pentru sex rapid

Această idee s-ar putea să te sperie, însă să faci dragoste într-o sală de cinema poate fi o experienţă teribilă şi sunt foarte puţine şanse de a fi prins (doar dacă ea nu se manifestă prea zgomotos (în acest ultim caz, un film de groază este alegerea ideală), spun cei de la Askmen.com. Sălile de cinema sunt excelente pentru practicarea sexului oral, dar atentie la locurile pe care vi le alegeti, cat mai izolate.

Poziţia recomandata: Ori ea îţi face un sex oral ori stă deasupra cu faţa spre ecran.

 

 

 3. Sex rapid se mai poate face în club/restaurant

Imaginează-ţi următorul scenariu: eşti în oraş cu o femeie superbă, vorbiţi despre lucruri fierbinţi aşa că ambii sunteţi excitaţi şi nerăbdători să treceţi la treabă. Nu vă mai trebuie decât să găsiţi locul cel mai întunecat din club sau baia şi vă dezlănţuiţi. Sunt şanse destul de mari să fiţi descoperiţi, văzuţi sau auziţi, însă dacă aveţi porniri exhibiţioniste, acest lucru nu va face decât să crească plăcerea.

Poziţia ideală: În picioare sau pe la spate.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , , ,

Gradinita
Clinica
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole