Top 7 fantezii sexuale ale femeilor

11 mai 2019,
Vizualizari: 20.941, 1 azi
fantezii sexuale ale femeilor

Din fanteziile sexuale ale femeilor nu lipseste voyeurismul

Daca pana acum credeati ca femeile urasc sa priveasca alte persoane in timp ce fac amor, va inselati. Femeilor le place din aceleasi motive ca si barbatilor: este erotic, te bine dispune si este oarecum tabu. Sotia ta poate avea fantezii cu spionarea vecinilor in timp ce acestia sunt in dormitor, sau sa urmareasca un cuplu lisit de inhibitii in parc. Crede-ne pe cuvant cand iti spunem ca-i place sa priveasca la fel de mult ca si tie.
 

Fantezii sexuale in care este implicata forta fizica

Acest gen de fantezii sexuale sunt foarte intalnite in randul femeilor. Cei mai multi dintre psihologi considera ca astfel femeilor pot avea parte de sexul salbatic la care viseaza fara a mai mai suferi de sentimentul de vinovatie care ar urma dupa un asemenea act. Din scenariu face parte mereu un barbat superb care le duce cu forta in dormitorul lui si trece imediat la treaba. In timp ce el ii rupe hainele si, cu miscari experte , o va excita pana la culme.

Dansatoarea la bara este si ea in topul fanteziilor sexuale

Cele mai multe dintre femei nu vor vrea sa se dezbrace intr-un loc public, insa fantezia scoaterii hainelor nu lipseste din acest top. Sotiei tale ii place ideea de a te tortura cu un striptease si ar vrea sa-ti ofere un dans cand sunteti doar voi doi. Faptul ca iti face placere in imp ce ea se unduieste in fata ta ii dezvaluie faptul ca o gasesti atractiva, si, in acelasi timp ea este cea care detine controlul, o combinatie careia nici o femeie nu-i poate rezista.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole