Ultimele

TOP 19 expresii excitante pe care sa le spui cand faci sex

Relatii & Cuplu » Sfaturi sex » TOP 19 expresii excitante pe care sa le spui cand faci sex
expresii excitante

Vrei sa-ti exciti partenerul? Iata un top 19 de expresii care te pot ajuta in acest sens.  Un limbaj deocheat in conjuncturile sexuale este extrem de important, intrucat el creste tensiunea dintre parteneri, creste nivelul excitatiei si mareste considerabil gradul de placere, explica site-ul Yourtango.com

Principalul motiv al unui asemenea limbaj este ca partenerul tau se va simti in mod constant atras de tine. Un al doilea motiv este cel legat de faptul ca barbatii adora sa le spui cuvinte deocheate la ureche. Si al treilea motiv tine de cresterea graduala a tensiunii sexuale dintre voi.

Trebuie sa retinem ca nu vorbim doar despre CE spunem, ci si despre CUM spunem. Un mers lasciv, o privire care il tinteste drept in ochi, si soapte calde, de genul: “Te vreau. Te vrrrrreau acuuuum!” o sa-l faca sa fie al tau pe viata! Asadar, nu uita: tonul si intonatia fac muzica! Concret, trebuie sa tii minte urmatoarele detalii:

1. Tonul vocii – conteaza sa fie unul cald si lasciv

2. Viteza cu care rostesti cuvintele – incearca sa nu le scapi rapid printre buze, astfel incat sa nu inteleaga nimic.

3. Limbajul corpului – cuvintele trebuie sa fie insotite de o atitudine corespunzatoare, care sa emane si ea sexualitate.

Acum ca am stabilit de ce e important sa stapanesti acest fel de limbaj si mai ales cum anume s-o faci, sa trecem la cateva exemple concrete:

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 24 aprilie 2024