Top 10 pozitii pentru cele mai tari orgasme

16 mai 2020,
Vizualizari: 67.150, 1 azi
pozitii pentru cele mai tari orgasme - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - ass-2909233_1920

 

8. Stimularea anala masculina

In cazul in care partenerul tau o agreeaza si e de acord cu ea, el poate sta in genunchi, cu spatele la tine, iar tu il poti stimula in toata zona anala, la inceput exercitand o presiune usoara, apoi poti introduce un deget in zona anala si poti presa atat cat ii face placere.

 

 

 

9. Foarfeca vesela

Nu numai mainile sunt cele menite sa va dea amandurora placere. Inclusiv felul in care te misti conteaza foarte mult. Astfel femeia care sta pe spate, in pozitia misionarului, poate desface picioarele mult, si mai mult sau atat cat ii permite propria felxibilitate. De asemenea, incearca sa te apuci de glezne in timp ce partenerul te penetreaza. O sa-ti placa mai mult decat crezi senzatia.

 

 

10. Freaca inainte si inapoi

Este o tehnica aplicabila in momentele in care vreti amandoi sa faceti o pauza de la penetrarea propriu zisa.  Oricare dintre parteneri poate apuca penisul erect  si, decalotat, il poate freca rapid in sus si in jos de clitoris. Miscarea da o placere ambelor capete: atat clitorisul, cat si capul penisului vor trai placerea pana la paroxism.

Imagine de zseeee de la Pixabay

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole