Tipuri de act sexual, potrivit Kama Sutrei

03 februarie 2020,
Vizualizari: 8.924, 1 azi
tipuri sex - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - people-2589818_1920

Barbatii se pot deosebi intre ei dupa marimea penisului, iar femeile in functie de adancimea vaginului. Astfel, potrivit Kama Sutrei, barbatii pot fi: barbatul-iepure, barbatul-taur si barbatul armasar. Si femeile se disting in trei categorii conform principiului mentionat mai sus: femeia-caprioare, femeia-iapa si femeia elefant.
Datorita unei astfel de diferentieri, rezulta mai multe feluri de uniri intre parteneri: trei tipuri de uniri intre persoane cu dimensiuni compatibile si sase tipuri cand acestea nu sunt compatibile.

Astfel vor fi:

Cu dimensiuni compatibile

• Iepure-Caprioara
• Taur-Iapa
• Armasar-Elafant

Cu dimensiuni incompatibile

• Iepure-Iapa
• Iepure-elefant
• Taur-Caprioara
• Taur-Elefant
• Armasar-Caprioara
• Armasar-Iapa

Partenerii cu dimensiuni diferite pot practica:
• Unirea inalta – atunci cand barbatul depaseste putin in dimensiuni femeia.
• Unirea foarte inalta – atunci cand barbatul are raporturi sexuale cu o femeie al carei vagin are dimensiuni mult mai mici decat penisul barbatului.
• Unirea joasa – cand femeia il depaseste pe barbat in dimensiuni
• Unirea foarte joasa: cand este foarte indepartat de dimensiunile pe care le are partenera sa: dimensiunile penisului sau sunt foarte mici in comparatie cu cele ale vaginului femeii.

Combinatiile cele mai reusite sunt intre „Armasar si Iapa”, intre „Taur si Caprioara”; acest tip de combinatie se numeste in termeni specifici Kama Sutrei o unire inalta. De asemenea, rezultate excelente se obtin intre „Armasar si Caprioara”, combinatie cunoscuta sub numele de unire foarte inalta.

Rezultate mai putin satisfacatoare se obtin in cazurile de unire intre „Elefant si Taur”, cat si intre „Iapa si Iepure”, cazuri in care se poate vorbi de o unire foarte joasa.

In ceea ce priveste reactiile barbatului si ale femeii in timpul actului sexual, femeile nu au aceleasi manifestari precum barbatii in timpul eliminarii semintei. Cu cat actul sexual este prelungit de barbat, femeia va simti o placere prelungita; ea va ejacula un mucus asemanator cu sperma barbatului. Discipolii lui Babhravia sustineau ca femeia ar incepe ejacularea odata cu inceputul coitului, si ca pasiunea acesteia este la inceput medie urmand apoi sa creasca treptat in utimpul actului sexual pana ce aceasta uita de sine, moment in care consimte sa inceteze coitul. Aceasta conceptie este pusa fata in fata cu cea a lui Vatsyayana conform careia mucusul femeii se scurge la fel cu cel al barbatului. El mai afirma ca este asa, deoarece insusi modul de a actiona in amor, atat al barbatilor cat si al femeilor este diferit.

Placerea barbatului este la inceput mai mare si ea scade pe masura ce numarul raporturilor cu aceeasi persoana creste, fapt cu totul invers la femeie care are o pasiune mai redusa la inceputul raporturilor sexuale cu acelasi partener, pasiunea sa urmand sa creasca in intensitete in reprizele urmatoare.

Sursa: Seductiatrupului.ro.

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole