Ultimele

Tehnici de stimulare clitoridiana

Relatii & Cuplu » Sfaturi sex » Tehnici de stimulare clitoridiana

Stimularea clitoridiana este, practic, un masaj foarte placut oferit clitorisului. Asadar, poate fi ceva ce duce catre extaz, dar daca masajul respectiv nu se face tinand cont de fiziologia feminina, poate conduce la disconfort si durere.

In ceea ce priveste stimularea clitoridiana prin sex oral, majoritatea barbatilor crede ca o simpla trecere cu limba peste clitoris poate fi suficienta; nu e chiar asa. Daca vrei cu adevarat sa-i oferi placeri memorabile, este bine sa ai idee despre ce inseamna cu adevarat tehnica stimularii clitoridiene. Site-ul Askmen.com ofera cateva xemple in acest sens.

1. Stimularea orala

Clitorisul este imbracat intr-o piele menita sa-l protejeze de suprastimulare care duce la discomfort maxim si durere. Asta nu inseamna ca, din cand in cand, atingerile direct pe clitoris nu sunt apreciate. In momentul in care partenera incepe sa geama de placere, trage-i pielea respectiva in jos si atinge-I cu limba direct clitorisul, pana cand acesta devine complet erect. Apoi da drumul pielii respective astfel incat clitorisul sa ramana pe jumatate descoperit si trece-ti limba peste ele, in toate sensurile. Miscarile trebuie sa fie blande, deloc apasate si rapide. Cand da semne ca vrea mai mult, poti apasa mai tare, dar nu exagerat. Nu sufla direct peste clitoris, fiindca astfel il vei usca si nu va mai reactiona la fel ca atunci cand este umed.

Citeste si: Cele mai eficiente tehnici de stimulare a femeii

2. Doar cu limba

Daca vrei cu adevarat s-o faci sa utie de ea, foloseste-ti exclusiv limba; aplica-I lovituri usoare sus, exact sub clitoris, in partea lui inferioara. Apoi prinde-I pielea intre degete, glisand-o si stimuleaza in continuare cu limba in partea inferioara. Daca mentii ritmul si tehnica, rezultatul vine la pachet cu un orgasm devastator. Secretul sta in intensitaeta miscarilor, care trebuie sa fie blande in mod constant. Lovirile cu limba trebuie sa fie individuale, nu legate intre ele, adica cu o mica pauza intre una si alta. Aceasta mica pauza va da, practic, stimularea maxima clitoridiana.

3. Stimularea cu degetele

Este o tehncia foarte placuta, la fel ca si stimularea orala. In pat, asaz-o cu fundul spre tine si trage-o in dreptul gurii tale; din aceasta pozitie ii poti mangaia usor clitorisul cu degetele. Nu e nevoie sa-I tragi pielea in nici un fel, maseaz-o usor cu un deget, cu miscari circulare. Nu presa mult si nu-l stoarce, decat daca ea iti cere asta. Marea majoritate a femeilor asa se masturbeaza, cu un singur deget peste clitoris, cu miscari repezi si usoare si e incredibil cat de exact raspunde corpul lor.

Nu-ti inmuia degetele in saliva, cand ii masezi clitorisul, ci inmoaie-le in lubrifiantul natural produs de ea – va dura mult mai mult.

Nu rata nici: Cum sa gasesti punctul G

4. Stimulare manuala multipla

Cea mai buna pozitie pentru aceasta tehncia este s-o asezi intinsa pe spate, cu picioarele larg desfacute. Incepi cu masajul clitorisului cu un deget, ca in punctul descries anterior, apoi introdu usor un deget in vaginul ei, cu mana in sus, astfel incat sa poti in continuare sa-I stimulezi si clitorisul in acelasi timp; miscarile ii vor da o placere dubla. Nu-ti face probleme ca n-o poti stimula foarte bine si vaginal, principalul mijloc de stimulare trebuie sa ramana cel clitoridian.

Clitorisul nu reprezinta vreun mister, cu o stimulare corespunzatoare, el conduce sigur catre orgasm. Comunica cu partenera – ea iti va spune ce fel de stimulare clitoridiana prefera.

foto: Depositphotos.com

Data articol: 10 aprilie 2023