Tehnici de stimulare clitoridiana

25 februarie 2014,
Vizualizari: 8.033, 1 azi
calitati ale femeii perfecte - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - erotic-2704262_1920

Stimularea clitoridiana este, practic, un masaj foarte placut oferit clitorisului. Asadar, poate fi ceva ce duce catre extaz, dar daca masajul respectiv nu se face tinand cont de fiziologia feminina, poate conduce la disconfort si durere.

In ceea ce priveste stimularea clitoridiana prin sex oral, majoritatea barbatilor crede ca o simpla trecere cu limba peste clitoris poate fi suficienta; nu e chiar asa. Daca vrei cu adevarat sa-i oferi placeri memorabile, este bine sa ai idee despre ce inseamna cu adevarat tehnica stimularii clitoridiene. Site-ul Askmen.com ofera cateva xemple in acest sens.

 

 

1. Stimularea orala

Clitorisul este imbracat intr-o piele menita sa-l protejeze de suprastimulare care duce la discomfort maxim si durere. Asta nu inseamna ca, din cand in cand, atingerile direct pe clitoris nu sunt apreciate. In momentul in care partenera incepe sa geama de placere, trage-i pielea respectiva in jos si atinge-I cu limba direct clitorisul, pana cand acesta devine complet erect. Apoi da drumul pielii respective astfel incat clitorisul sa ramana pe jumatate descoperit si trece-ti limba peste ele, in toate sensurile. Miscarile trebuie sa fie blande, deloc apasate si rapide. Cand da semne ca vrea mai mult, poti apasa mai tare, dar nu exagerat. Nu sufla direct peste clitoris, fiindca astfel il vei usca si nu va mai reactiona la fel ca atunci cand este umed.

 

 

Stii cum sa te hranesti ca sa fii sanatos si viguros, in general, si pe plan sexual, in special? Fii un barbat informat! Afla detalii despre Ghidul sanatatii sexuale a oricarui barbat, pe care il poti achitiziona trimitand un SMS, aici.

 

 

2. Doar cu limba

Daca vrei cu adevarat s-o faci sa utie de ea, foloseste-ti exclusiv limba; aplica-I lovituri usoare sus, exact sub clitoris, in partea lui inferioara. Apoi prinde-I pielea intre degete, glisand-o si stimuleaza in continuare cu limba in partea inferioara. Daca mentii ritmul si tehnica, rezultatul vine la pachet cu un orgasm devastator. Secretul sta in intensitaeta miscarilor, care trebuie sa fie blande in mod constant. Lovirile cu limba trebuie sa fie individuale, nu legate intre ele, adica cu o mica pauza intre una si alta. Aceasta mica pauza va da, practic, stimularea maxima clitoridiana.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole