Sondaj: Femeile prefera internetul unei partide de sex

08 noiembrie 2022,
Vizualizari: 133, 1 azi
Femeile prefera internetul

Femeile ar renunta mai degraba la sex decat la navigatul pe Internet sau la dusul zilnic. Cel putin aceasta este concluzia la care s-a ajuns dupa ce NBC Universal a postat un sondaj pe site-ul sau oficial. Au completat chestionarul femei si barbati cu varsta cuprinsa intre 18 si 54 de ani. Ei au avut de ales un top 3 lucruri fara de care n-ar rezista timp de o luna.

Atat reprezentantele sexului frumos cat si cei ai sexului tare au ales de-o potrivta pentru primele doua locuri somnul si internetul.

Pentru al treilea loc diferentele au fost „descurajante” pentru barbati. Si asta pentru ca in timp ce ei n-ar putea trai o luna fara sex, femeile au ales dusurile zilnice. Ca sa vada partea plina a paharului, urmasii lui Adam ar trebui sa se gandeasca la un singur lucru: cum ai putea sa tot faci sex fara sa faci dus?!

Sondajul a mai scos la ivleala si faptul ca femeile sunt mai orientate care tehnologii noi si gadget-uri decat barbatii, avand mai multe smarphone-uri sau sisteme Wii Nintendo. Daca barbatii se multumesc doar cu lucrurile de baza, mai simple, femeile, in schimb, vor totul. Barbatii pot totusi trai numai cu somn, sex si alte activitati minime, in timp ce femeile trebuie sa fie mereu conectate la realitate. (Sursa: yourtango.com)

Citeste si: Intalniri pe Internet? Ce sa nu scrii niciodata in profilul tau online

foto: depositphotos.com

Cuvinte cheie: ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole