Sfatulparintilor.ro are un nou consultant pe probleme de relatii, cuplu si dinamica sexuala

01 februarie 2012,
Vizualizari: 92, 1 azi

Lansata anul trecut, sectiunea “Cere sfatul specialistului de relatii cuplu & sex” s-a bucurat de un real succes in randul cititorilor nostri. Viata intima a multor cupluri are de suferit din pricina frustrarilor materiale, certurile sunt tot mai dese, despartirile, de asemenea. Cand la mijloc sunt si copii, lucrurile capata cu totul alte conotatii si implicari cu repercusiuni pe toata viata.

Tocmai de aceea venim in continuare in intampinarea voastra pentru rezvolarea problemelor cu care va confruntati, de aceast data cu un nou Consultant. Claris Raicu este psiholog cu drept de libera practica, atestat de Colegiului Psihologilor din Romania si psihoterapeut la Clinica ASIST din Bucuresti. Claris este specializata in terapii cognitiv – comportamentale, interventii de consiliere si psihoterapie a cuplului si dinamica sexuala, consiliere scolara si vocationala,  psihologia muncii si organizationala.

Claris Raicu

Oricine se confrunta cu o problema, intrebari, probleme in cuplu sau de orice tip de relatii (cu mama, cu soacra, cu copilul etc.) si are nevoie de un sfat poate trimite randurile sale, chiar daca nu este logat ca membru al comunitatii Sfatul parintilor. Va puteti da orice identitate doriti, puteti ramane anonimi ca sa aveti asigurata linistea confidentialitatii fata de situatia pe care o expuneti si pentru care cautati un raspuns specializat.

Intrebarile le puteti adresa aici: Cere sfatul specialistului de relatii, cuplu si dinamica sexuala, urmand ca raspunsul sa-l puteti accesa la aceeasi rubrica in maximum 48 de ore de la publicarea intrebarii.

Gradinita
Clinica
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole