Ultimele

Sexul si aura. Cum interactioneaza energiile intime

Relatii & Cuplu » Sfaturi sex » Sexul si aura. Cum interactioneaza energiile intime
Cum interactioneaza energiile intime

Fii atent cu cine alegi sa imparti energia ta intima. Intimitatea la acest nivel interfereaza cu energia aurei celeilalte persoane. Aceste conexiuni sunt puternice, indiferent daca tu nu crezi in legaturile spirituale.

Cu cat esti mai intim cu o persoana, cu atat mai puternica va fi conexiunea dintre voi si cu atat mai mult, aura ta energetica se va intrepatrunde cu a lui. Imagineaza-ti cum arata aura unei persoane care obisnuiteste sa faca sex cu mai multe persoane.

“Nu te culca niciodata cu o persoana in pielea careia n-ai vrea sa fii niciodata”, spunea Lisa Chase Patterson.

Potrivit acestea, in timpul sexului, partenerii schimba energii. Actul sexual nu este doar fizic, ci si energetic, nu se schimba doar fluide, ci si energii. Daca faci sex cu o persoana pozitiva, iubitoare, ii vei absorbi aceasta energie, iar nivelul tau energetic se va ridica. Daca, in schimb, faci sex cu o persoana negativista, pesimista, instabila, depresiva, aceasta energie te va da peste cap. Iar cand o persoana obisnuieste sa faca sex cu mai multi oameni, absoarbe de la fiecare.

De aceea sunt foarte importante curatarile energetice. Asa cum avem grija de curatenia fizica pentru a scapa de germeni si bacterii, asa ar trebui sa facem curatari pentru sanatatea aurei.

Citeste si: 7 semne ca n-ar trebui sa ai incredere in partenerul tau

Iata cateva sfaturi sa-ti cureti aura.

Iti poti curata aura facand bai cu sare Epsom sau poti inota in apa sarata. Expunerea la soare este, de asemenea, benefica, precum si brizele marine, gradinaritul sau timpul petrecut in natura. Insa una dintre cele mai puternice metode de curatare a aurei este meditatia.

Prin meditatie, aura se curata de energiile nedorite si se vindeca. Se deblocheaza energiile care vor circula lin prin corp, scoti la lumina sentimente si emotii pe care le tii ascunse si care pot cauza congestii spirituale.

Nu rata nici: Ai fantezii cu alti barbati? Afla daca este in regula sau nu

Citirea aurei te poate ajuta, de asemenea, sa afli care sunt energiile tale si care sunt cele captate de la altii, pe care trebuie sa le elimini si pe care trebuie sa le pastrezi.

Iti mai poti curata aura practicand un hobby creativ care iti aduce entuziasm. Creativitatea si entuziasmul stimuleaza fluxul energetic si te ajuta sa te eliberezi de energiile nedorite.

Iata o meditatie pentru curatarea aurei pe care o poti incerca.

Sursa: truthinsideofyou.org

Foto: pixabay.com

Data articol: 11 mai 2023