De ce anume fug barbatii si ce ii atrage

20 aprilie 2020,
Vizualizari: 15.453, 1 azi
De ce anume fug barbatii - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - holding-hands-2180640_1920

Te temi vreodata ca, daca ii arati ce simti pentru el, se va indeparta de tine? Nu esti singura. Multe femei joaca teatru si se prefac ca nu le pasa pentru a atrage un barbat si a il tine interesat. Dar adevarul este ca nu sentimentele tale si sinceritatea il vor speria. Sentimentele pur si simplu nu pot speria un barbat, dar ce faci tu datorita lor este important.

 

 

Cum poti sa il faci sa se indeparteze de tine

Cea mai sigura metoda de a face un barbat sa se indeparteze de tine (de tot) este sa fii prea speriata tot timpul in legatura cu relatia, sa fii prea lingusita, sa ai mereu pretentii si nemultumiri si sa exagerezi cu suspiciunile. Temerile tale vor deveni astfel realitate. Asta pentru ca odata ce subconstient tu crezi ca ceva este adevarat, tinzi sa gasesti peste tot dovezi care sustin acest lucru. In acest caz devine realitate pentru ca anxietatea te va face mai putin atractiva, ba chiar deloc atractiva si el nu va mai gasi la tine acel lucru care la inceput l-a atras.

Adesea, problemele de cuplu nu necesita neaparat un raspuns, ci necesita o schimbare de mentalitate. Schimba-ti gandirea negativa si vei preveni problemele inainte ca ele sa apara si sa denatureze.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole