Cele mai tari 4 intrebari despre sexul oral

22 ianuarie 2020,
Vizualizari: 31.616, 1 azi
intrebari despre sexul oral

Sexul oral va fi intotdeauna un subiect tabu. Fiecare este liber sa aleaga daca-l practica sau nu. Iata cele mai tari 4 intrebari despre sex lamurite de sexologii Esquire.com.

1. Femeilor chiar le place sa faca sex oral sau e doar un compromis?

Potrivit unui sondaj de opinie, 55% dintre femeile participante au considerat sexul oral “foarte normal”, 32% au spus despre sexul oral ca “e OK”, iar 9% l-au catalogat drept “kinky”. In timp ce 4% dintre respondent spun ca sexul oral este “neobisnuit”, iar 1% nici n-au auzit ca exista.

Un al studiu, realizat tot in randul femeilor, a scos la iveala faptul ca femeile cu studii medii si superioare practica mai des sexul oral, spre deosebire de cele care nu au terminat liceul.

Potrivit sexologului Logan Levkoff, femeile se pot inparti in mai multe categorii din acest punct de vedere: 1. Femeile care practica sexul oral ca reciprocitate si 2. Femeile care practica sexul oral din placere, fara sa ceara returnarea favorului.

2. Cine a invetat sexul oral?

Nu se stie exact cine a inventat sexul oral, insa istoricii spun ca el exista din vremuri preistorice. Autorul cartii “Preistoria sexului”, Timothy Taylor, spune ca o opera datand din epoca neolitica infatiseaza o scena de sex dintre o femeie si doi barbate, iar femeia ii face sex oral unuia dintre ei. Grecii si romanii erau la fel de cunoscuti pentru practicile lor sexuale, iar felatia era una dintre cele mai iubite. Daca la greci, sexul oral era “de bine”, la romani era considerat semn al supunerii, dezonorarii (pentru cel care oferea sex oral) si semn al puterii pentru cel care primea. De altfel, hotii prinsi erau obligati sa-I ofere sex oral pagubitului. Chinezii considera felatia cale spre iluminare. Iar indienii ofera un “ghid complet” de practice orale in celegra Kama Sutra. De asemenea, in Peru au fost gasite vase vechi intruchipand perechi facand sex oral in diverse pozitii, in timp ce anumite vase din perioada precolumbiana aveau doua guri prin care se putea bea: una in forma de penis, iar cealalta de vulva, astfel incat cel care bea sa aiba posibilitatea de a alege. Cam greu de decis cine a inventat sexul oral, important este ca a rezistat in timp.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole