Sex dupa aparitia copiilor. 5 reguli pe care nu este obligatoriu sa le respecti

21 martie 2023,
Vizualizari: 6.774, 1 azi
Sex dupa aparitia copiilor

Toti parintii stiu ca dupa aparitia copiilor, viata sexuala a cuplului numai este cum a fost. Specialistii in relatii de cuplu au tot timpul pregatite reguli si sfaturi pentru ca sexul in cuplu sa nu lipseasca cu desavarsire dupa venirea pe lume a bebelusilor.

Nu trebuie insa, sa le respecti cu desavarsire. Important este sa le pui in practica doar pe cele care se potrivesc relatiei tale de cuplu sau sa le adaptezi in conformitate cu valorile cuplului vostru.

Iata 5 reguli sexuale dupa aparitia copiilor pe care nu este obligatoriu sa la urmezi:

1. Sex cand bebelusul doarme

Lipsa timpului este principala problema atunci cand ai copii mici. Timpul de respiro atunci cand ei dorm poate fi o portita pentru sex. Daca simti nevoia sa te odihnesti in acea perioada ar fi mai bine sa o faci. Nu trebuie sa te simti vinovata ca nu faci sex. Pastreaza-ti energia!

Citeste si: 4 mituri despre sexul in timpul casniciei

2. Sexul dimineata

Ca si prima regula, sexul la prima ora a diminetii poate fi ocolit cu brio. Chiar e nevoie sa te trezesti cu noaptea in cap ca sa faci sex, cand tu n-ai dormit toata noaptea pentru ca cel mic a avut colici sau i-au dat dintii? Daca esti pregatita pentru sex, foarte bine. Daca nu, renunta la ideea “asa am auzit ca e bine!”.

3. Preludiul

Preludiul este incantator, insa sunt situatii cand poti foarte bine sa renunti la el. Daca iti doresti preludiu, cere-l. Daca te simti in regula, sari peste el. Nimic din relatia sexuala nu trebuie sa se transforme in corvoada intrucat poate dauna mai mult cuplului decat lipsa sexului.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole