Gaina batrana face supa buna? De ce barbatii prefera femeile mai in varsta la pat

18 august 2023,
Vizualizari: 39.150, 1 azi
De ce barbatii prefera femeile mai in varsta

Barbatul tanar care va avea o aventura sexuala cu o femeie mai in varsta si-o va aminti ca cea mai buna partida de amor din viata sa. Beneficiile vor continua cand barbatul tanar va fi pregatit pentru o relatie cu o femeie de varsta sa. Ca rezultat al unei relatii cu o femeie mai in varsta este ca atractia se va finaliza cu ea care va deveni „genul lui”. Odata ce vei fi cu o femeie mai mare decat tine, cu greu vei gasi un tutor mai bun.

Iata 5 motive pentru care barbatii tineri spun ca iubitele in varsta sunt superioare din punct de vedere sexual, tinerelor de varsta lor:

1. Este un joc al numerelor

Varsta unei astfel de femei inseama mai multi ani de experienta cu parteneri multipli. Inainte de casatorie, ea poate avea numai cativa parteneri sexuali. Dupa divort, numarul acestora ar putea creste exponential.

Citeste si Pentru doamnele mature si singure: 4 motive sa faci sex de la prima intalnire

2. Femeile in varsta au multa experienta

Acest tip de femeie a fost implicat in relatii pe termen lung si casnicii, ceea ce inseamna experienta sexuala mare cu un partener. Acele amintiri sunt implantate in mintea lor si le-au slefuit experienta sexuala, in bine sau in rau.

3. Femeile in varsta stiu ce vor

Increderea in fortele proprii este rezultatul anilor de experienta si a comunicarii cu partenerii sexuali. Au incercat diferite pozitii, tehnici si fetisuri. S-au autosatisfacut pentru multi ani si nu le este teama sa spuna cum vor sa fie multumite. Daca o fata nu stie ce vrea, este greu pentru un barbat sa-si dea seama. Femeile in varsta stiu exact ce vor si pe ce butoane trebuie sa apese un barbat.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole