Secretele orgasmului la femei

14 decembrie 2019,
Vizualizari: 24.348, 1 azi
Secretele orgasmului la femei - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - sexy-4577938_1920

Orgasmul feminin: Punctele fierbinti

Exista doua puncte pe corp care sunt esentiale pentru orgasmul feminin. Trebuie sa inveti cum sa le stimulezi pentru ca ea sa aiba orgasm:

– clitorisul. Acest organ micut este o concentratie de terminatii nervoase si il gasesti afara, deasupra vaginului. Clitorisul este acoperit de un micut capison, care impiedica stimularea continua. Prin urmare trebuie sa descoperi clitorisul pentru a-l atinge sau a-l linge. Odata ce femeia este excitata capisonul se retrage si clitorisul este usor erect.

– punctul G. Aceasta zona se gaseste in interiorul vaginului. Este un manunchi de terminatii nervoase. Punctul G este localizat pe peretele frontal al vaginului, in spatele osului pubian. Profunzimea la care il gasesti difera de la femeie la femeie, asa ca, pentru a-l gasi, e important sa cercetezi zona dintre osul pubian si cervix. Fii atent – unor femei le place sa le fie stimulat direct punctul G, in vreme ce altele prefera mai putina presiune in aceasta zone sensiblia. Exploreaza diferite tehnici si intreaba-ti iubita care ii place mai mult.

Orgasmul feminin: Pozitiile sexuale

Dat fiind ceea ce tocmai ai invatat, poti ghici cu succes ca cele mai bune pozitii pentru ca o femeie sa ajunga la orgasm sunt cele care implica stimularea la maximum a clitorisului sau a pinctului G (sau a ambelor). Aceste pozitii sunt incluse:

– femeia deasupra. Aceasta pozitie asigura cea mai buna stimularea a punctului G, dat fiind unghiul penisului. De asemenea, isi poate misca corpul astfel incat sa-si stimuleze clitorisul.

– pe la spate. Nu este foarte buna pentru stimularea clitorisului, insa permite o penetrare excelenta si stimuleaza punctul G. De asemenea, poti ajunge la clitoris sa i-l stimulezi manual.

– asezati. Daca iubita iti sta in poala, atunci pozitia permite atat penetrarea adanca cat si o stimulare excelenta a clitorisului. De asemenea, asigura multa intimitate.

Ai observant ca pozituia misionarului nu se afla pe lista? Este dificil pentru un barbat sa stimuleze clitorisul atunci cand este deasupra. Totodata unghiul penetrarii nu este favorabil stimularii puntului G. (Sursa: everydayhealth.com)

Imagine de Виктория Бородинова de la Pixabay

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole