Ultimele

Sanii, in topul fantasmelor masculine. Cum sa maresti sanii in mod natural

Relatii & Cuplu » Sfaturi sex » Sanii, in topul fantasmelor masculine. Cum sa maresti sanii in mod natural
Cum sa maresti sanii in mod natural - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - wet-girl-1390623_1920

„O femeie fara sani este ca un pat fara perne”, spunea Anatole France. Sanii pot reprezenta pentru o femeie iesirea din anonimat, iar pentru un barbat, modalitatea de a iesi dintr-o stare de letargie. Poate tocmai de aceea sunt preaMARITI de catre artisti.

Ca in multe cazuri, tindem sa dorim ceea ce nu avem si sa fim nemultumiti de ceea ce avem deja. Credeti ca sanii iubitei sunt prea mici? Mai usor de prins in palma, ei amintesc prospetimea adolescentei. Gasiti-le farmecul! Pentru voi sunt pusi in valoare… o bluza mulata, un nasture descheiat…

Cat despre sanii mari, se recomanda singuri.

Inventarea sutienului sa fie doar o prejudecata? Trebuie sa existe insa cel putin o motivatie pentru care acesta e cu adevarat folositor. Banuim ca ar fi creat mai ales pentru barbati.

Ca emotia sa fie mai intensa… si descoperirea, treptata.

Cum sa te joci cu sanii unei femei ca sa-i produci placere

Sanii sunt expresia feminitatii! Aveti incredere in ei, caci vor face intotdeauna intrarea in lume! Si ce intrare… !

In topul fantasmelor masculine

Foarte multe fantasme ale barbatilor sunt legate de sani. Tresarirea lor la cea mai usoara atingere, mangaierea cu o floare sau cu sexul iubitului, stropirea cu lapte sau ornarea cu frisca… Ei sunt punctul central in preludiu. Nimic nu ii poate inlocui in jocul erotic sau in imaginarea lui. Asa incat orice prilej de a-i atinge nu poate fi decat binevenit.

Sanii oglindesc viata interioara

*Legatura sanilor cu inconstientul si imaginatia este foarte stransa, iar receptivitatea lor la stres este evidenta. De exemplu, inaintea unui examen, unele studente au sanii umflati si durerosi. Alte femei resimt dureri la sani atunci cand vad la televizor scene violente.
*Femeia trebuie sa ii iubeasca si sa stie sa le arate interes, dar, cel mai important, sa sugereze o atentie aparte asupra lor si din partea iubitului. Uneori ele nu sunt multumite de forma sanilor, si astfel, in constient, isi refuza placerea pe care acestia le-o pot oferi. Femeile cu sanii mari, chiar opulenti, pot dezvolta un adevarat complex din pricina lor. Tendinta este de a-i ascunde in haine fara nici o croiala, de a-i camufla stand cocosate si de a-i privi ca pe inamicii nr.1 ai imaginii lor in ochii celorlalti.

Asa se explica optiunea pentru operatii estetice.

* Neimplinirile din plan sexual se repercuteaza in timp asupra sanilor si pot favoriza aparitia tumorilor, a chisturilor mamare sau chiar a cancerului. Toate aceste probleme isi au sursa, in mod evident, in cadrul cuplului, dar tot aici ele isi pot gasi rezolvarea, prin cat mai multa dragoste.

*Ca si starile emotionale, medicamentele actioneaza direct asupra creierului, actioneaza prin intermediul hipofizei si asupra secretiilor hormonale, deci si asupra sanilor. Astfel, s-a constatat ca secretiile si chisturile mamare, congestionarea sanilor si alte asemenea probleme pot fi, in unele situatii, cauzate de tranchilizante, dar oprirea tratamentului face sa dispara ,aceste modificari. in asemenea cazuri era posibil sa apara o neasteptata lactatie.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 18 ianuarie 2024