Sani mari: Cum sa recunosti un bust siliconat

21 mai 2020,
Vizualizari: 1.159, 1 azi
Sani mari

Nu se poate sa nu mergi intr-un club si sa nu vezi macar o pereche de sani mari, „perfecti”. Ce mai, visul oricarui barbat! Am pus intre ghilimele perfecti pentru ca, sa recunoastem, cele mai multe dintre posesoarele acelor sani mari au trecut pe la chirurgul estetician pentru o „mica” imbunatatire. Nimic rau in asta, insa cum putem deosebi o pereche de sani mari naturali de cei „lucrati”? Sa-i pipaim, ar putea spune un mucalit, insa daca domnisoara nu este de acord, ai putea afla raspunsul corect, insa pretul platit s-ar putea sa nu merite. Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa deosebesti, doar privindu-i, sanii mari naturali, de implanturile de silicoane.

 

Sanii mari siliconati sunt foarte apropiati

Cele mai multe dintre femei au distanta dintre sani de 5-8 centrimetri, insa implanturile o reduc semnificativ. Iar daca aproape se ating, atunci cu siguranta ca sunt falsi.

 

 

Sanii mari siliconati sunt prea ridicati

Acesta este iarasi un semn al faptului ca sanii nu sunt naturali. De obicei sanii sunt pozitionati aproape de subsuoara. Iar implanturile sunt mai ridicate decat sanii naturali. Poti observa acest lucru doar daca domnisoara/doamna este imbracata subtire pentru ca si sutienele push-up ridica sanii.

 

 

Sanii mari siliconati seamana pepenii

Sanii naturali au forma de mar sau para, insa daca par mari, rotunzi ca un pepene atunci este un semn a sunt falsi. Asta pentru ca spre deosebire de sanii naturali care sunt plini la baza, implanturile sunt distribuite de la varf catre baza, dandu-li-se o forma perfect rotunda.

 

 

Sanii mari siliconati au cicatrici

In general, chirurgii plasticieni au 4 puncte de acces pentru a pune silicoanele, iar toate lasa cicatrici. Daca sunt la baza sanilor, intre sani si piept, in jurul sfarcurilor, nu le poti observa decat daca si-a dezvelit sanii. Doar cele de langa subsuoara sunt cele mai usor de observat.

 

 

Sanii mari siliconati pot clipoci

Pentru a auzi asta ai nevoie de un auz extrem de fin sau sa te afli intr-o camera linistita: femeile cu un implant salin, o alternativa la silicon, uneori pot scoate un usor clipocit cand se muta de colo pana colo. Implantul salin este o punga umpluta cu un lichid special, care seamana in consistenta si aspect cu un balon cu apa. Pungile sunt umplute cu substanta salina fie in timpul operatiei, dupa ce chirurgul pozitioneaza cu atentie „ambalajul” in interiorul sanilor, fie inainte de interventie.

Imagine de VViktor de la Pixabay

Cuvinte cheie: ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole