Relaţii de cuplu: 3 greşeli pe care femeile le fac cu bărbaţii

12 mai 2020,
Vizualizari: 16.455, 1 azi
greşeli pe care femeile le fac cu bărbaţii

Relaţiile de cuplu sunt influenţate de atitudinea şi acţiunile celor doi parteneri. În egală măsură atât bărbaţii cât şi femeile pot avea un efect pozitiv sau negativ asupra relaţiilor de cuplu. Astăzi vom vorbi despre 3 greşeli pe care le fac femeile şi care se reflectă negativ asupra relaţiilor de cuplu:

Relaţii de cuplu # 1:  Să se lase greu convinse să meargă în dormitor

Aceasta este o tehnică veche, însă lipsită de sens. Unele femei consideră că lucrurile pot fi mai incitante dacă dau impresia că sunt greu de convins. Numai că toate acestea nu sunt decât o pierdere de timp.

Iată o opţiune mult mai bună: ieşi în evidenţă, nu copia alte femei doar pentru că ele procedează aşa. Fii amuzantă, atunci când eşti cu soţul tău, inteligentă, caldă şi, de ce nu, bună în pat. Măcar acestea sunt abilităţi care te ajută, sunt lucruri tangibile.

Ce înseamnă să fii greu de convins? Este talentul de a nu face nimic: nu te uiţi la el, nu râzi la glumele lui, nu-i faci un compliment şi, bineînţeles, îi spui nu. Crezi că toate acestea îl amuză pe soţul tău? Mai gândeşte-te o dată.

Relaţii de cuplu # 2:  Tuturor bărbaţilor le place să tachineze

În ultima vreme multe femei vorbesc despre tachinarea la care sunt supuse de către soţi. În actualul context, tachinarea este o tehnică de flirt, prin care un bărbat îşi necăjeşte în glumă soţia pentru a face dragoste cu ea. Însă, nu toată lumea crede că tachinarea a ajuns un aşa fenomen.

Nu toţi bărbaţii sunt acei Hannibal Lecters capabili să distrugă şi să reconstruiască psihicul unei femei pentru a face sex. Pe de altă parte, nebunia a ajuns atât de mare încât bărbaţii nici nu mai pot critica o femeie, fără să fie acuzaţi că vor să facă sex cu ea.

Poate că există şi astfel de bărbaţi, însă în nici un caz nu trebuie generalizat. Ca să nu mai vorbim şi de faptul că există unele femei care chiar asta aşteaptă să fie tachinate.

Relaţii de cuplu # 3:  Disponibilitate excesivă

Feminismul secolului XXI care apare în filme gen Sex and the city promovează ideea că femeile căsătorite trebuie să fie la fel de disponibile pentru aventuri precum sunt bărbaţii. Doar bărbaţii care încearcă să se culce şi cu alte femei sunt încurajaţi de societate s-o facă.

Doar se spune: Nu există bărbat căsătorit care să nu fi călcat măcar o dată strâmb. Şi dacă ei o fac, femeile de ce n-ar trebui să procedeze la fel? Deşi acest mod de a gândi îi avantajează pe bărbaţii doritori de aventuri, pune o presiune inutilă pe femei. Premisa de la care se pleacă este greşită, femeile nu capăta mai mult respect dacă se comportă astfel.

Până la urmă ştiţi ce se spune despre  bărbaţii care încearcă să se culce cu orice poartă fustă: că sunt cocote masculine. Iar cei care se laudă în stânga şi în dreapta cu cuceririle lor sunt etichetaţi drept dobitoci infantili. Dacă cedezi oricărui bărbat care iţi face cu ochiul nu inseamnă că eşti o feministă care merită respectul. Ştii şi singură cum se numesc aceste femei.

Photo by luizclas from Pexels

Cuvinte cheie: , , , ,

Clinica
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole