5 paşi cruciali pentru a-ţi ţine soţul aproape

01 aprilie 2019,
Vizualizari: 9.429, 1 azi
paşi cruciali pentru a-ţi ţine soţul aproape

Ca absolut orice pe lumea aceasta, relaţiile de cuplu cunosc atât urcuşuri, cât şi coborâşuri. Iar pentru un tangou este nevoie de doi parteneri. Tocmai de aceea, pentru ca relaţiile de cuplu să funcţioneze este nevoie de un efort comun. Este bine să ştim la ce trebuie să se aştepte un bărbat, însă tot atât de important este şi ce trebuie să facă o femeie pentru a-şi păstra soţul aproape.

Una dintre modalităţile de a-ţi ţine bărbatul acasă este să înţelegi lucrurile care îl deranjează şi să nu le mai repeţi. Chiar dacă aceasta listă este adresată în femeilor acest lucru nu înseamnă că nu există şi bărbaţi care procedează aşa.

Prin urmare, sfaturile sunt valabile atât pentru bărbaţi cât şi pentru femei.

1: Nu te concentra doar pe tine

O persoană egocentrică este un pericol pentru orice relaţie. Cum nimănui nu-i plac oamenii care se pun mereu pe primul plan este clar că, mai devreme sau mai târziu, partenerul îşi va pierde interesul şi va dori să meargă mai departe. Tocmai de aceea doamnelor, nu daţi niciodată dovadă de egocentrism.

2: Nu te certa pentru lucruri lipsite de importanţă

Să te cerţi cu soţul tău pentru lucruri mărunte este cea mai rapidă cale de a-l îndepărta de tine. Este adevărat, totuşi, că orice om are momente când se contrazice fără nici un motiv, chiar dacă ştie că nu are nimic de câştigat. Nu încerca niciodată asta, iar dacă începi o ceartă, ai curajul şi fă prima pasul înapoi.

3: Mr. Perfect nu există

Nu căută bărbatul perfect pentru că nu ai nici o şansă să-l găseşti. Psihologii au ajuns la concluzia că nici un om nu este perfect, iar aici eşti inclusă şi tu. Faptul că tu te aştepţi ca soţul tău să ţină minte orice detaliu care ţie ţi se pare important este un lucru nerealist şi pune presiune pe el. Chiar dacă el a uitat de ziua ta de naştere, nu înseamnă că nu-i pasă de tine sau că nu te iubeşte. Pur şi simplu pentru bărbaţi aceste lucruri nu sunt atât de importante încât să-şi încarce memoria cu ele.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , ,

codul
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole