Regula FLIRT: 5 lucruri pe care trebuie sa le faci la prima intalnire

10 decembrie 2019,
Vizualizari: 48.302, 1 azi
regula filrt - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - woman-2012394_1920

Prima intalnire este foarte emotionanta. Incerci sa te simti bine, sa simti “chimia” dintre voi, sa descoperi cam ce lucruri aveti in comun. Apoi incepi sa te gandesti la urmatoarea intalnire, sau a doua, sau a treia. Cu putin noroc, s-ar putea ca aceasta sa fie si ultima “prima intalnire”.

Apoi constati ca telefonul nu mai suna.

Si astepti! Nimic! Incepi sa analizezi ce ai facut gresit. Oare ti s-a parut si, de fapt, nu era nicio chimie intre voi. Poate n-ar fi trebuit sa vorbesti atat de mult?! Sau atat de putin?!

Iata un set de reguli pe care ar trebui sa le aplici la prima intalnire pentru ca tu sa capeti incredere in fortele proprii si sa fii convins(a) ca ai facut tot ce tinea de tine, iar daca nimic nu se concretizeaza inseamna ca, pur si simplu, asa a fost sa fie. Iata care sunt regulile sistemului F-L-I-R-T, concepute de Bobbi Palmer, expert in relatii de cuplu.

F – Fii prezent(a)

Nu compara barbatul/femeia cu care te intalnesti cu altcineva din trecutul tau. De asemenea, nu-l(o) proiecta in viitorul tau. Fii prezent(a) in acea intalnire, fara sa-ti pui in minte tot felul de intrebari daca o fi sau nu acel EL/EA pe care il/o astepti de atata vreme, si fara sa vezi intelesuri sau ascunzisuri in fiecare vorba pe care o scoate. Seteaza-te pe functia DESCOPERA la primele intalniri. Descopera persoana care este in fata ta si descopera cum te simti in compania ei. Vei avea suficient timp la dispozitie mai tarziu sa intri in functia DECIDE.

L – Lasa-l(o) sa stie ce-ti place la el/ea

Si barbatilor, si femeilor deopotriva le place sa primeasca complimente. Spune-i ca-ti place la el/ea simtul umorului, ca apreciezi cariera pe care si-a construit-o pana acum etc. Chiar daca nu esti interesat(a) de o relatie viitoare cu persoana din fata ta, macar ai facut un gest frumos. Nu e nimic gresit in asta.

I – Investigheaza

La orice prima intalnire fii atent(a) la tot ce iti place la persoana respectiva. A aparut la timp? A fost dragut(a) cu chelnerul? Se poarta frumos? Ti-au placut pantofii? Sau cum era imbracat(a)? Concentreaza-te numai pe lucrurile bune. De multe ori, nu te indragostesti subit de persoana din fata ta. Asa incat sa nu-l(o) scoti de pe lista din pricina unor lucruri negative. Evident, daca aceste lucruri negative nu sunt foarte periculoase.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole