Miscari cruciale pe care uiti sa le faci in dormitor

11 septembrie 2019,
Vizualizari: 13.559, 1 azi

Se poate intampla sa constati ca ai probleme de erectie si ca nu mai reusesti s-o mentii la fel de tare pe cat iti doresti. Site-ul Menshealth.com ne explica care sunt lucrurile care pot conduce catre asemenea probleme. Iar punctul major de la care pornesc toate aceste neplaceri pare a fi lispa atingerii si a conexiunii cu partenera.

Astfel, cercetatorii au intervievat un esantion de 1350 de persoane, legat de cat de mult se ating si se saruta in timpul actului sexual, intreband in detaliu si despre imbratisari si mangaieri.

Rezultatul a fost ca mai mult de o treime dintre femeile intrebate au raspuns ca nu au simtit atat de multa placere pe cat si-ar fi dorit, iar barbatii nu au putut ajunge la orgasm.

O alta ciudatenie este felul in care mangaierile sau lipsa lor se repercuteaza asupra barbatilor, care sunt de obicei convinsi ca doar femeile au nevoie de mangaieri si atingeri pentru o placere adecvata. Asta este motivul pentru care barbatii traiesc cu convingerea ca preludiul e o treaba dedicata in exclusivitate femeilor, iar ca ei isi pot trai placerea fara niciun preludiu.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole