Pentru barbatii insurati: 4 solutii de rezolvare a obstacolelor din viata sexuala

26 noiembrie 2019,
Vizualizari: 29.324, 1 azi
Pentru barbatii insurati

Pentru multe familii, viata sexuala este motorul care face ca lucrurile sa mearga mai departe si multi se impaca „in pat” chiar daca peste zi au avut mici altercatii. Ce faci insa cand exista diferenta de dorinta sexuala dintre voi, din pricina rutinei sau a altor factori prioritari ai vietii cotidiene care va fac sa va arda de orice altceva in afara de sex?

Tu crezi despre ea ca e prea inchistata si se abtine de la ce e normal pentru tine; ea crede despre tine ca esti un maniac obsedat sexual. Sau ea vrea dimineata si tu seara. Sau ea e prea obosita si tu nu.

Sau ce faci cand intre voi este un copil mic?

Cum mentii flacara atractiei sexuale vii desi in prezent iti pare ca este precum mancarea rece ramasa de ieri? Pentru a gasi raspunsuri, ne-am indreptat spre experti care si-au dedicat ani de zile de cariera pentru rezolvarea conflictelor matrimoniale ce pornesc de la o relatie sexuala defectuoasa intre parteneri. La sfatul specialistului, prezentam si parerea unor barbati care le-au aplicat. Iata mai jos ce recomandari ofera ei, aviz amatorilor:

1. Foloseste ajutor vizual

„Ne cunoastem cu un an inainte sa ne casatorim si mi-a trebuit ceva timp sa imi dau seama ca in mod natural eu vreau sex mai des decat vrea ea. Nu e mare diferenta; eu vreau in fiecare zi iar ea se multumeste de 3 ori pe saptamana. Cand am avut chef de sex iar ea nu a vrut, am recurs la mici artificii cum ar fi sa ne uitam sau sa aplicam mici trucuri din filmul „Noua saptamani si jumatate” sau sa citim unul altuia o portiune sexy dintr-o carte. Evident ca la final eram suficient de excitati incat sa facem dragoste in mod firesc”, Chris, 31, insurat de 5 ani.

2. Usureaza-i viata

„Cand sotia mea a inceput sa spuna ca e prea obosita pentru sex, m-am gandit ca si-a pierdut interesul. Inainte desi ajungeam acasa si la 1 noaptea amandoi dupa o lunga zi de munca, tot avea chef, iar acum nu. Ce am facut? Am luat-o in serios: chiar era foarte obosita. Nu stiu daca din pricina jobului sau varstei, sau ambele. Asa ca am ajutat-o sa nu mai fie obosita. Am angajat o femeie sa faca curatenie in casa saptamanal, am inceput sa comandam si mancare acasa seara in loc sa stea cu orele sa gateasca si astfel s-a degrevat de unele sarcini ce realmente o oboseau. Tineti cont de sfatul meu, baieti: cand va spune partenera ca e prea obosita, solutia este chiar sa o eliberati de o parte din ce face, daca vreti sa o aveti disponibila pentru voi”, Alan, 33, insurat de 5 ani.

3. Schimba orarul de sex

„Sexul a fost grozav intre noi pana sa ne casatorim, dar dupa aceea incet incet parea ca sincronizarea noastra cu privire la cand sa facem sex se ducea pe apa sambetei. Ea era pregatita pentru sex imediat ce se trezea dar eu nici nu imi puteam tine ochii deschisi pana nu imi beam cafeaua. Iar ea seara cadea franta de peste zi. Ne-am dat seama amandoi ca trebuie sa facem niste schimbari. Ne-am propus sa ne ducem acasa in pauza de pranz de la joburile noastre de vreo 2 ori pe saptamana. Cand si cand ne mai intalneam peste zi la un hotel dragut, luam o camera, desi acest tip de stimulent functiona mai bine pentru ea decat pentru mine. Dar a functionat, pentru ca ne-a trezit din nou interesul. In plus, a o face peste zi in timpul pauzei de program parea ceva ilicit, era aproape ca si cum aveam o aventura”, David, 34, insurat de 3 ani.

4. Du copiii la bunici

„Amicii mei radeau de mine ca dupa ce vom avea copii, sotia mea isi va pierde interesul sexual. Si chiar asa s-a intamplat! Imi spunea mereu ca fie e prea ocupata fie pur si simplu nu are chef. Dar problema reala era aceea ca nu se simtea prea sexy. Avea cateva kilograme in plus de la nastere si isi petrecea intreaga zi cu copilul mic. Asa ca, atunci cand fetita noastra avea cateva luni, am decis sa ducem copilul la bunici cateva ore si sa avem o intalnire adevarata, ca inainte de casatorie. Ne-am imbracat frumos, am mers seara la restaurant si am mers apoi noi doi acasa cu cateva ore inainte de a fi nevoie sa luam copilul inapoi. S-a transformat intr-o seara foarte buna si am repetat de atunci acest procedeu”, Bill, 36, insurat de 8 ani.

Important este sa vrei sa ai o viata sexuala activa in casnicie, solutii iata ca apar. Vom reveni cu noi sfaturi pe aceasta tema importanta din viata oricarui cuplu casatorit.

Imagine de Suzan Meltem Zeki de la Pixabay

Cuvinte cheie: , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole