Pentru barbati: Cum sa deosebesti orgasmul adevarat de cel mimat

02 decembrie 2022,
Vizualizari: 3.917, 1 azi
Cum sa deosebesti orgasmul adevarat de cel mimat

Unii barbati pot fi „pacaliti” si nu-si pot da seama care este diferenta intre un orgasm real si unul mimat. Este bine de stiut pentru barbati ca, in general, gemetele exagerate sunt semne clare de mimare. Alternative mai bune de luat in calcul sunt urmarirea respiratiei, a temperaturii corpului si tensionarea muschilor, intrucat toate acestea indica orgasmul. Daca v-ati intrebat vreodata de ce mimeaza femeile si n-ati gasit inca raspunsul, va oferim noi cateva variate: din cauza stresului, din teama de a nu-si dezamagi partenerul sau din cauza imaginii de sine foarte scazute.

Statistici pentru barbati: Peste 35% dintre femei mimeaza, iar sotii lor nu realizeaza

Sunt unii barbati care se gandesc ca mimarea orgasmului de catre sotie se intampla doar in dormitorul altora. Sondajele par a-i contrazice. Potrivit unui studiu recent pe aceasta tema 85% dintre barbati cred ca sotia lor a avut orgasm in timpul celei mai recente partide de amor, in vreme ce numai 64% dintre femei au declarat ca au avut orgasm. Concluzia? Femeile se prefac atat de bine incat sotii lor nu realizeaza acest lucru.

Pentru barbati e important de stiut de ce se prefac femeile ca au orgasm

In orice revista care are ca public tinta femeile veti gasi sute de tipuri de orgasme pe care femeile ar trebui sa le experimenteze de fiecare data cand fac dragoste. In realitatea insa, lucrurile sunt mult diferite. Stresul, anxietatea, teama de a nu fi performanta in pat, privarea de somn, graba etc. sunt toti atati factori care interfereaza cu orgasmul. Tocmai de aceea o multime de femei mimeaza orgasmul.

Citeste si: Pentru femei: 7 trucuri care te duc rapid la orgasm

Pentru barbati: Cum sa recunosti un orgasm real?

Care sunt oare semnele care indica orgasmul real? Iata dupa ce trebuie sa te uiti:

Pe masura ce tensiunea sexuala se elibereaza uterul se contracta de 10-15 ori, fiecare contractie durand o zecime dintr-o secunda. Multi dintre muschii corpului sau vor experimenta spasme inclusiv ai bratelor, picioarelor si ai fetei.

Te mai poate interesa: 4 pozitii pentru un orgasm garantat

Pentru barbati: Cum sa recunosti un orgasm fals

Chiar daca sunt multe femei care pot mima caracteristicile orgasmului, inclusiv contractiile muschilor pubococcigieni, nu pot face asta mai mult de 8-10 ori. Insa adevarul este ca femeile stiu ca nu trebuie sa joace atat de mult teatru: nu trebuie decat sa geama putin si sa vorbeasca deocheat pentru a-i multumi pe barbati. Si, de obicei, gemetele puternice nu sunt nimic altceva decat teatru pur.

 

foto: Pixabay.com

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole