Ultimele

8 secrete pe care partenera ta nu ti le spune

secrete pe care partenera ta nu ti le spune - sfatulparintilor.ro - pixabay-com - secret-2725302_1920

5. Este atrasa si de alti barbati

Dar nu este cazul sa te ingrijorezi. Este perfect normal sa te gandesti si la alte persoane. Nu inseamna ca are sentimente pentru altcineva. Daca ti-e teama ca in timpul sexului se gandeste la altul, aprinde lumina. Contactul vizual este un mod foarte puternic de a ii canaliza atentia.

Nu rata nici: 4 mituri despre sex demolate

6. Isi produce si singura placere

Asta inseamna ca si tu iti faci treaba cum trebuie. Studiile arata ca femeile se masturbeaza mai mult cand au o viata sexuala activa. Daca face sex mai des sau este mai satisfacuta este normal sa vrea mai mult. Poti sa ii propui sa va uitati la un film porno impreuna. Sau poate ca ea asteapta ca tu sa faci primul pas.

7.  Nu mai este atrasa de tine

Daca a devenit mai putin interesata de sex, ai o problema. Ceva s-a schimbat, pasiunea nu mai e ca la inceput. Gandeste-te putin ce s-a schimbat la tine de la inceput si pana acum: te-ai dus mai putin la sala, bei mai mult, mananci prea mult si se vede pe corpul tau, comunicati mai putin, ai renuntat la preludiu, etc. Acum incearca sa imbunatatesti fiecare deficienta descoperita.

8. Si-ar dori sa castigi mai multi bani

Nu e vorba ca e materialista, dar femeilor le place sa li se asigure un anumit confort financiar. Ea este nemultumita, automat vei fi si tu. Oricine ar vrea sa aibe mai multi bani, dar femeile sunt realiste din acest punct de vedere. Arata-i ca banii de care dispui la momentul de fata ii cheltui cu ea; ea este principala ta prioritate. Intreab-o unde ar vrea sa se plimbe, si daca nu iti permiti, surprinde-o cu o excursie intr-o locatie asemanatoare dar mai accesibila.

Imagine de philm1310 de la Pixabay

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 16 iunie 2023