8 secrete pe care partenera ta nu ti le spune

20 mai 2020,
Vizualizari: 16.340, 1 azi
secrete pe care partenera ta nu ti le spune - sfatulparintilor.ro - pixabay-com - secret-2725302_1920

4.     Vorbeste cu fostul ei iubit fara sa iti spuna

Este la fel de comun si de enervant ca jocul FarmVille. Intr-un studiu din 2009 arata ca 75% din persoanele intrebate au adaugat un fost partener sexual pe Facebook. Este motiv de ingrijorare numai daca ii spune fostului ceva ce tu nu ar trebui sa stii (de exemplu ceva sexual). Semnele sunt cunoscute: inchide repede o fereastra sau laptopul in momentul in care intri in camera. Nu e cazul sa o verifici si sa o sufoci, asta va duce la secrete mai mari. Mai bine incurajeaz-o sa fie deschisa povestindu-i tu cand te cauta vreo fosta. Ii arati ca nu ii ascunzi nimic, asa nu iti va ascunde nici ea.

 

5.     Este atrasa si de alti barbati

Dar nu este cazul sa te ingrijorezi. Este perfect normal sa te gandesti si la alte persoane. Nu inseamna ca are sentimente pentru altcineva. Daca ti-e teama ca in timpul sexului se gandeste la altul, aprinde lumina. Contactul vizual este un mod foarte puternic de a ii canaliza atentia.

 

 

6.     Isi produce si singura placere

Asta inseamna ca si tu iti faci treaba cum trebuie. Studiile arata ca femeile se masturbeaza mai mult cand au o viata sexuala activa. Daca face sex mai des sau este mai satisfacuta este normal sa vrea mai mult. Poti sa ii propui sa va uitati la un film porno impreuna. Sau poate ca ea asteapta ca tu sa faci primul pas.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole