Sfatulparintilor.ro a lansat sectiunea “Cere sfatul specialistului de relatii, cuplu & sex”

14 octombrie 2011,
Vizualizari: 125, 1 azi

Sfatulparintilor.ro a lansat o noua sectiune, punand la dispozitia cititorilor sai un specialist de calitate pe probleme de cuplu si sex. Vremurile pe care le traim, cu slujbe pierdute, cu bani putini, afecteaza din ce in ce mai multe familii. Viata intima are suferit de pe urma frustrarilor materiale, iar din aceasta cauza multe cupluri ajung sa se certe din ce in ce mai des si, in cele din urma, sa se desparta. Cand la mijloc mai sunt si copii, lucrurile capata cu totul alte conotatii si implicari cu repercusiuni pe toata viata.

Tocmai de aceea venim cu un sfat in intampinarea celor care se confrunta cu dileme, intrebari, care au probleme in cuplu sau in orice tip de relatii (cu soacra, cu mama) ce le poate afecta casnicia, sau probleme de natura sexuala si cream o noua sectiune Sfatulparintilor.roCere sfatul specialistului de relatii cuplu & sex.

Sfatulaprintilor_Consulta specialistul relatii, cuplu & sex

Iuliana Margarit Barbu

 

Oricine se confrunta cu o problema si are nevoie de un sfat poate trimite randurile sale, chiar daca nu este logat ca membru al comunitatii Sfatul parintilor. Iti poti da ce identitate doresti, poti ramane anonim, ca sa ai asigurata linistea confidentialitatii fata de situatia pe care o expui si pentru care cauti un raspuns specializat.

 

La intrebarile voastre va raspunde Iuliana Margarit Barbu, psihoterapeut al Clinicii Assist, psiholog cu drept de libera practica si psihoterapeut membru al Colegiului psihologilor din Romania. Iuliana este specializata in Psihologie clinica si interventii de consiliere si psihoterapie a cuplului si sexualitatii, Dezvoltare personala, Terapii cognitiv comportamentale.

 

Cuvinte cheie: , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole