Muzica de dragoste: Top melodii pe care sa le asculti in timp ce faci sex

11 februarie 2020,
Vizualizari: 24.539, 1 azi
Muzica de dragoste

Muzica de dragoste a fost dintotdeauna un instrument extraordinar de eficace pentru a cuceri o femeie. Iar odata ajuns in dormitor poti s-o ajuti sa aiba cea mai memorabila partida de amor folosind muzica de dragoste potrivita.

Datorita diferitelor studii acum stim ca muzica de dragoste este cea mai potrivita alegere pentru a ajuta un cuplu sa aiba dispozitia necesara pentru a face sex. Trebuie insa sa tinem cont ca oamenii sunt diferiti si, prin urmare, au preferinte diferite atunci cand este vorba despre muzica pe care vor s-o asculte cand se misca intre cearceafuri.

Iata o lista a celor mai preferate cantece pentru a face amor.

Unchained Melody face parte din muzica de dragoste ascultata in dormitor

Unchained Melody este cantecul care ii ajuta pe Demi Moore si Patrick Swayze sa devina romanitici si sa se iubeasca cu pasiune in filmul Ghost. Alte persoane prefera sa faca amor in timp ce asculta Bolero de Ravel si I Want Your Sex a lui George Michael. Oamenii au 5 simturi si pentru a va putea bucura de o experineta de neuitat, folositi-le pe toate.

 

In categoria muzica de dragoste este inclus si Dreamworld de Robin Thicke

Adevarul e ca fiecare persoana este unica si gusturile difera de la unul la altul. Spre exemplu Jenny Block autorarea cartii of  „Open: Love, Sex, and Life in an Open Marriage” a realizat un playlist potrivit pentru a fi ascultat in dormitor de cei care fac amor iar melodia preferata este Dreamworld de Robin Thicke, un cantec potrivit penru a starni simturile oamenilor. Un alt cantec de dragoste preferat pentru fundal in timpul unei partide de sex este When The World Ends de Dave Matthews.

 

Sophie B. Hawkins are un cantec inclus in categoria muzica de dragoste potrivita pentru sex

Este vorba de Damn, I Wish I Was Your Lover care trezeste in oameni pofta de a face amor imediat ce este ascultata. Iar daca sotia iti spune si astazi ca o doare capul si toate celelalte incercari au dat gres, da drumul la muzica. Sigur ii vei schimba starea de spirit si astfel s-ar putea sa obtii rezultatul pe care ti-l doresti. Merita sa incerci nu?

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole