Ultimele

Masajul erotic, cheia unei vieti sexuale sanatoase?

Relatii & Cuplu » Sfaturi sex » Masajul erotic, cheia unei vieti sexuale sanatoase?
masajul erotic

Pornind de la faptul ca senzatiile erotice pot sa apara oriunde exista nervi receptori, se poate spune ca intreg corpul uman este alcatuit din zone erogene. Deci masajul erotic trebuie sa includa si zone care nu sunt considerate, in mod obisnuit, zone erogene. In afara de principalele zone erogene – organele genitale – cele mai sensibile izvoare de placere ale corpului sunt mameloanele (la ambele sexe), buzele, urechile, gatul, zona centrala a palmei, partea exterioara a degetului mic, axilele, articulatia cotului, ombilicul si de jur imprejurul lui, fesele, zona aflata la baza coloanei vertebrale, coapsele, zona inghinala si talpile piciaorelor.

Mameloanele pot fi stimulate in mai multe feluri. De exemplu: degetul mare mangaie mamelonul, in timp ce acesta este sustinut de al doilea si al treilea deget.

Buzele pot fi mangaiate cu varfurile degetelor sau cu o esarfa de matase, mai ales daca ochii sunt tinuti inchisi.

Baza coloanei vertebrale este bine trezita prin miscari circulare ale mainilor.

Atinge-i incet… fara graba… fiecare portiune a trupului iubit.

Incepeti cu degetele de la picioare si masati-le cu delicatete unul cate unul. Talpile vor fi stimulate prin lovituri date cu palma, sacadate si usoare. Mangaiati-i apoi mainile si masati-i, la fel, fiecare deget in parte. Continuati cu muschii bratului, pana la umeri. Rugati-va partenerul sa se aseze pe burta si asezati-va pe fesele sale. Urmeaza masajul spatelui, care trebuie prelungit cat mai mult.

Pentru ca iubitul sau iubita sa fie cat mai relaxat(a), incepeti sa masati mai intai zona bazinului urcand mangaietor cu miscari line pe musculatura coloanei. Apoi, continuati cu zona aflata la baza craniului, o zona foarte importanta daca tinem cont de tensiunile ce sunt acumulate in mod obisnuit aici.

Te mai poate interesa: Masaj erotic: Esentele secrete ale specialistilor in aromaterapie

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 15 mai 2023