5 lucruri care-i indeparteaza pe barbati la care nu te-ai fi gandit

07 august 2023,
Vizualizari: 25.586, 1 azi
lucruri care-i indeparteaza pe barbati

Pentru ca o relatie sa mearga bine pe o perioada lunga de timp este foarte important atat pentru femei cat si pentru barbati sa stie ce lucruri il starnesc curiozitatea lui/ei, dar si ce ii indeparteaza.

Tocmai de aceea fiecare dintre ei trebuie sa petreaca suficient timp pentru a descoperi toate aceste amanunte care, pe termen lung, fac diferenta intre o relatie de succes si un esec rasunator. Iata  5 lucruri care nu doar ca-i indeparteaza de doamne, ci chiar le taie orice intentie romantica, in cazul in care doreau asa ceva.

1. Lacrimile voastre

Potrivit unui studiu recent publicat in revista Science, barbatii isi pierd interesul din punct de vedere sexual in momentul in care simt lacrimile unei femei. Explicatia cercetatorilor este una simpla: in timpul plansului reprezentantele sexului transmit urmatorul semnal non-verbal: „Nu in aceasta seara iubitule”. Cu alte cuvinte doamnelor, daca vreti ca partenerul vostru sa va astepte in pat pus de fapte mari lasati lacrimile deoparte. Si asta chiar daca in majoritatea romanelor de dragoste, cavalerii sunt gata sa-si verse sangele pentru frumosii ochi inlacrimati ai unei domnite aflate la ananghie. 

6 motive pentru care femeile parasesc barbatii pe care ii iubesc

2. Un machiaj extravagant

Este adevarat ca nici o femeie care se respecta nu va renunta la un make-up care sa o faca sa arate senzational, dupa parerea sa. Dar pe domni i-ati intrebat ce parere au? Nu foarte buna, potrivit unei cercetari de ultima ora. Doar 1 din 5 barbati isi doreste ca iubita sa apeleze la machiaj. In schimb, ceilalti 4 au declarat ca prefera femeile naturale.

3. Filmele pentru adulti

Urmarind anumite scene in filmele erotice o femeie s-ar putea intreba: „Cum ar fi daca am incerca si noi asa ceva”. Nu mare lucru, ar putea raspunde expertii, care adauga ca barbatii care isi petrec prea mult timp urmarind astfel de productii ar putea dezvolta asteptari nerealiste atat in privinta look-ului partenerei dar si a comportamentului. Ca urmare nici o relatie nu va dura prea mult din cazuza faptului ca respectivii nu vor fi niciodata satisfacuti sexual.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole