Iesi afara din dormitor si incearca noi locuri pentru un sex de senzatie!

25 decembrie 2019,
Vizualizari: 1.531, 1 azi
sex-bucatarie-problemesex.ro-dreamstime_com

4. Bucataria

Cum sexul mereu reprezinta o ocazie speciala, folositi masa pentru ocazii speciale, intindeti-o exact cum o intindeti cand vin musafirii de Craciun, ca sa aveti confort maxim. Incolaceste-ti picioarele in jurul lui, si stati foarte aproape unul de celalalt, ca sa aveti contact maxim piele-piele. De asemenea, partenera se mai si poate intinde pe spate, pe masa, pentru o penetrare maxima. Daca tot sunteti in bucatarie, folositi-va si de frigider: acolo o sa gasiti ceva frisca sau ciocolata, sau ceva mentolat de baut, gusturi care in mod sigur vor da o mana de ajutor nivelului de excitatie.

5. Garajul

Desigur, pentru cine il are. Intoarceti-va la adolescenta si faceti sex in masina. Cum nu sunteti in trafic, in timpul mersului, puteti s-o faceti chiar pe scaunul soferului. In plus, si fanteziile functioneaza foarte bine acolo: va puteti juca de-a mecanicul si sotia miliardarului, care vine cu masina la reparat. In fine, garajul este un loc foarte ofertant pentru multe fantezii sexuale.

Pastreaza toate aceste trucuri ca sa mentii condimentata relatia sexuala. Si daca tot ajungi in dormitor, nu te intine in pat, in mod clasic: fa-o pe la spate sau foloseste-ti imaginatia. Stabiliti clar impreuna ce va place, ce nu va place, sau care sunt lucrurile pe care poate ca le-ati incerca impreuna pentru prima data. In plus, scoateti din dormitor toate fotografiile cu copiii sau cu parintii, specialistii sustin ca nu aveti nevoie de ele in acel spatiu (le puteti pune in alta incapere a casei oricand).

© Aksakalko | Dreamstime.com

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole