Harta erogena a femeii

01 noiembrie 2019,
Vizualizari: 100.056, 1 azi
harta erogena a femeii - sfatulparintilor.ro - caroline-hernandez-No25c8T0dz4-unsplash

Barbati care iubiti, nu uitati niciodata ca zonele erogene secundare ale femeii sunt mai multe si mai diverse si ca ele sunt esentiale pentru atingerea placerii.

Iata cum arata harta erogena a femeii.

1. Parul si pielea capului

Prin destinderea considerabila pe care o procura, mangaierea si masajul tandru al acestei zone isi au locul indeosebi inainte sau dupa jocul amoros. Din motive inca destul de putin cunoscute, aceasta regiune extrem de vascularizata (ea fiind zona care sangereaza cel mai abundent in cazul unei rani) pare a fi mai sensibila la femeie.

2. Fata

Epiderma fetei femeii este mai fina, prin urmare ea este cu mult mai sensibila decat cea a barbatului. Acest aspect este perfect adevarat si pentru buze, pentru pielea fruntii, pentru cea a tamplelor sau chiar pentru pleoape. Micile saruturi foarte incitante pe globii oculari sunt cu atat mai excitante cu cat, ea avand atuncii ochii inchisi, isi imagineaza mult mai greu ceea ce va urma.

3. Gura

Ca initiator al jocului amoros, fiind si foarte excitant, sarutul este mai intai un mijloc mai intim de a face cunostinta. Din nefericire insa, in cazul anumitor cupluri, sarutul „se uzeaza” cu timpul, atunci cand aceasta intimitate este „obtinuta”. La femeile foarte senzuale si trezite amoros, gura foarte energizata erotic le face sa traiasca starea inefabila si profunda de orgasm oral, atunci cand ele insele se “joaca” foarte adanc cu lingam-ul erect al iubitului lor, intocmai asa cum o fac cu yoni-ul.

4. Gatul

Gatul femeii este foarte sensibil, atat la exterior cat si la interior (atunci cand iubitul o penetreaza acolo cu lingam-ul foarte adanc). Cel mai adesea, el este prima regiune, dupa fata si gura, catre care barbatul coboara inainte de a se aventura mai jos. Supletea sa permite miscari foarte senzuale.

5. Ceafa

Ca si in cazul barbatului, senzatiile intense care sunt oferite de aceasta zona sunt mult amplificate, mai ales in partea cea mai de sus a coloanei.

 

6. Axila

Axilele participa din plin la excitare, in principal… prin intermediul secretiilor de feromoni (altfel spus al anumitor substante biologice care servesc la comunicarea intre indivizii apartinand aceleiasi specii, in cazul nostru fiind vorba chiar de o paranormala „comunicare” erotica). Iar in aceasta directie este necesar sa stim ca mai ales mirosul pregnant al barbatului viril si puternic este cel care atrage femeia, si nu invers.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări