Cum sa devii un amant bun. Corecteaza-ti aceste greseli!

17 august 2023,
Vizualizari: 6.341, 1 azi
Cum sa devii un amant bun

Nu, nu e cazul sa se supere cineva cand aude cuvantul “greseala”. Cu totii putem face erori in pat si cu totii le putem elimina si ne putem imbunatati “talentele” de amanti, astfel incat sa ne facem partera cat mai fericita si viata de cuplu sa mearga cat mai bine. Site-ul Menshealth.com explica ce NU se face, ca sa devii un amant fara cusur.

1. Nu intreba niciodata “ce-ti place?”

Nu conteaza daca intrebi a patra oara sau a doua sau poate chiar prima. In clipa in care pui intrebarea asta, toata magia a disparut, pur si simplu! Intrebarea jeneaza, pur si simplu, chiar daca partenera e foarte deschisa sa discute despre sex, dar in mijlocul erotismului intrebarea pare pur tehnica. Nu-si are locul, rostul, sensul. Partenera se poate simti presata sa livreze un raspuns exact, ca iubitul sa performeze in baza lui, conform indicatiilor. Asta in loc sa fii dornic sa va cunoasteti, sa va “cercetati” reciproc si sa va descoperiti in consecinta…

Citeste si: Cum sa fii cel mai bun amant pe care l-a avut vreodata

2. Nu-i baga limba in ureche!

In mod cu totul straniu, urechea a fost definita drept zona erogena – probabil doar din simplul motiv ca are o gaura… Asa ca barbatii au inceput si ei sa creada asta si au inceput sa “foreze” urechile femeilor. Nimic mai eronat. In fine… nimeni nu spune sa nu acorzi niciodata atentie urechii, dar de aici si pana la a fora la fiecare partida de sex urechea, e cale lunga. Si oricum, daca decizi sa te duci spre ureche, atinge-i usor lobul sau sarut-o pe margine. E suficient.

3. Nu fi prea grabit

…Si nu incerca sa iti penetrezi partenera un un penis semierect, sperand doar ca el va deveni erect o data ce are loc penetrarea. Sau poate te gandesti ca daca tu, personal, te prefaci ca totul este in regula, inseamna ca si partenera trebuie sa pretinda la fel. Ea poate simti toata frustrarea si disperarea ta. Asa ca mai bine n-o faci. Nu asa. Nu pana nu ai o erectie demna de penetrare. Mai bine ramai la mangaieri si sarut in tot acest timp.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole