Problemesex

10 lucruri pe care nu e nevoie sa le stii despre femei

stii despre femei - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - women-188160_1920

Daca esti la inceputul unei relatii si, in mod natural, vrei sa stii cat mai multe detalii despre femeia visurilor tale, este firesc sa doresti acest lucru, doar ca… se pare ca exista o lista de lucruri pe care chiar nu e nevoie sa te lupti ca sa le afli.

Totul e sa nu extinzi lista si catre lucruri esentiale, asa cum relelva un studiu de specialitate, facut public de catre site-ul Menshealth.com , si care sustine ca 54% dintre barbati nu au habar care e numarul de telefon al iubitei nici dupa ani de relatie, si un barbat din 10 nu stie ce post ocupa sotia la serviciu.

1. Creatorul de moda preferat

Chiar daca nu faci diferenta intre rochii si habar nu ai ce scrie pe eticheta fiecarei tinute pe care o poarta, nu e niciun capat de tara. Nu e o informatie vitala, care sa te priveasca sau de care sa depinda relatia voastra.

Despre femei: Top 12 lucruri pe care bărbaţii le consideră sexy la femei

2. Care e parfumul ei preferat

De aia exista in viata ei cea mai buna prietena, care stie totul despre haine si parfumuri… Si daca ai de gand sa i-l cumperi cadou, suna-i prietena si afla ce te intereseaza.

3. Fardul ei preferat

Putin mister nu strica. E mai bine sa crezi ca asa arata ea, pur si simplu, in mod 100% natural.

4. Cand si cu ce se epileaza

La fel: nu-i nevoie sa stii decat ca merge la un Spa, sa se relaxeze.

5. Numele stilistului de par

O parte din ideea de a fi impreuna este si aceea de a va pastra anumite zone de interes complet separate, doar pentru voi insiva. Din categoria asta face parte si numele stilistului ei.

Cum să-ţi satisfaci iubita în pat. Trucuri salvatoare pentru bărbaţi

6. Ultima drama de iubire prin care a trecut prietena ei

Daca ea vrea sa-ti povesteasca cu orice pret istoria in cauza, ascult-o. Altfel… n-are sens sa pui intrebari sau sa fii in vreun fel interesat de subiect.

7. Cand ii vine ciclul menstrual

Daca nu cumva incercati sa aveti un copil sau daca nu cumva vrei sa faci sex fix in zilele respective, atunci nu-ti face griji inutil, mai ales daca o vezi si usor nervoasa.

8. Masura degetului inelar

Daca ai ajuns la momentul la care iti este necesara informatia, o s-o afli.  In caz contrar… n-ai nevoie de ea.

9. Numele tuturor fostilor ei iubiti

Numele unui fost sot sau numele unui fost iubit cu care a avut o relatie de 10 ani sunt informatii absolute fara rost. Nu te ajuta cu nimic sa afli numele si povestea baiatului cu care s-a intalnit intr-o prea frumoasa zi de primavara, la un moment dat.

10. Ce salariu are

Pana cand relatia nu devine extrem de serioasa si nu va faceti planuri impreuna, e o informatie care nu trebuie sa te intereseze.

Imagine de Diego Monserrat Monserrat de la Pixabay

Exit mobile version