Efectele incredibile pe care le are sexul asupra inimii

16 mai 2019,
Vizualizari: 3.234, 1 azi
problemesex.ro - sex beneficii inima

Esti gata sa auzi asta? Noi cercetari in domeniu care au analizat rezultatele a 14 studii au ajuns la o concluzie surprinzatoare in ceea ce priveste impactul sexului asupra inimii (si asta nu la modul romantic). Sexul dauneaza grav sanatatii. Nu este chiar cea mai imbucuratoare veste pe care oamenii ar dori sa o auda. Insa efectele negative ale unei partide de sex se opresc doar asupra persoanelor sedentare sau a celor care fac dragoste foarte rar.

 

Studiul realizat de Tufts University a  aratat ca activitatea fizica inceputa brusc (inclusiv sexul)  dupa o perioada de repaus poate sa creasca riscul de infarct miocardic. Mai ales la persoanele care nu fac miscare in mod regulat sau nu fac sex des, riscul de infarct este marit in orele ce urmeaza dupa aceste excese de activitate fizica. Conform cercetatorilor: „la un esantion de 1000 de persoane, fiecare act sexual sau sesiune de efort fizic poate fi asociata cu o crestere de 1-2 cazuri de infarct pe an.”

 

Dar, foarte important, activitatea fizica regulata reduce riscul de infarct sau de stop cardiac cu 30%-45%. Concluzia la care putem ajunge? Trecerea de la repaus complet la alergare intr-un maraton intr-o singura zi nu este cea mai buna idee. Exercitiile fizice facute in mod regulat sunt bune pentru tine si sunt bune pentru inima ta. Si chiar si pentru viata ta sexuala. (sursa www.glamour.com)

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole