Doua secrete fierbinti pe care le poti invata de la cuplurile kinky

12 mai 2019,
Vizualizari: 1.341, 1 azi

Chiar daca sunteti un cuplu „cuminte”, tot mai e nevoie, din cand in cand, de cateva „artificii” menite sa ridice temperatura in dormitor.

Iata doua secrete fierbinti pe care le poti invata de la cuplurile kinky, dezvaluite de Polly Whittaker, creatoarea Kinky Salon si autoarea cartii „Polly: Revolutia culturii sexuale”.

  1. Alegeti-va cuvinte care sa va stimuleze

Cuplurile pot oricand sa incerce jocul pe roluri.Nu trebuie decat sa aleaga un cuvant sau mai multe care sa-i stimuleze, sa-si intre in rol si sa se simta bine. „Incercati lucruri noi, insa aveti grija sa va simtiti amandoi confortabil cu ideea. Daca aveti indoieli, oricat de mici, farmecul dispare. Veti fi crispati si adio extaz”, explica Polly.

 

 

 

  1. Stabiliti si respectati limitele

Inainte de incerca lucruri kinky stabiliti limitele pana unde fiecare este dispus sa mearga, astfel incat cuplul sa nu aiba de suferit dupa aceea. Intrebati-va ce vreti, de ce aveti nevoie, ce va excita, ce cautati, ce puteti oferi. Dincolo de faptul ca acest tip de intrebari va ajuta sa cresteti nivelul intimitatii, veti reusi sa intelegeti mai bine limitele stabilite de celalalt.

Sursa: yourtango.ro

Cuvinte cheie: , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole