Ultimele

4 tactici simple ca sa va cresteti libidoul reciproc

Relatii & Cuplu » Sfaturi sex » 4 tactici simple ca sa va cresteti libidoul reciproc
tactici simple ca sa va cresteti libidoul

Exista diverse metode prin care puteti sa va stimulati libidoul. Incercati sfaturile ce urmeaza pentru a starni dorintele voastre cat si ale partenerului, asa cum recomanda specialisti ai healthmad.com:

Fa ceva extrem

Daca vrei activitati mai incitante, de ce sa nu iei cursuri de surfing impreuna cu partenerul in loc sa va plimbati pe plaja? La fel de bine poti lasa imaginatia libera si sa gasesti alte activitati care iti cresc pulsul si deci, adrenalina. Dr. Cindy Meston, autoare a cartii „De ce fac femeile sex” (Why Women Have Sex), explica: „Cand faci ceva incitant, inima ta o ia la galop si sistemul nervos este alert, asemenea momentelor de excitatie sexuala.”

Citeste si: Esti cu libidoul la pamant? 8 sfaturi sa-l ridici

Inlocuieste apa minerala cu un pahar de vin

Ce zici de o cina romantica? O mancare usoara insotita de un pahar de vin rosu ar putea sa iti faca bine. Cercetatorii au descoperit ca femeile care servesc ocazional cate un pahar de vin rosu au un nivel mai ridicat al poftelor sexuale si al lubrificarii vaginale decat cele care nu beau deloc. Motivul este ca in vin se gasesc multi polifenoli, niste antioxidanti care au proprietatea ca ajuta vasele de sange sa se dilate. Astfel, este marit fluxul sanguin catre zonele tale erogene. Totul are insa o limita si specialistii de indruma sa ne limitam la un pahar.

Atingeti-va

A te tine de mana cu partenerul este un gest tandru. Si poate sa te incite totusi si sexual. Dr. Goldstein sustine ca si simplul act de a-ti atinge partenerul poate declansa in creierul tau eliberarea de oxitocina, hormonul care incurajeaza apropierea si excitarea. Deci nu sariti niciodata peste preludiu!

Nu rata nici: 7 trucuri care iti ridica libidoul

Adulmeca

Ai simtul mirosului mai ascutit decat crezi. Chiar daca tu nu realizezi, creierul tau reactioneaza la feromonii existenti pe pielea partenerului tau mai ales dupa ce face miscare. Insoteste-l la sala sau imbratiseaza-l indelungat dupa ce termina exercitiile. Apoi faceti un dus impreuna. Mirosul partenerului iti va creste nivelul de cortisol, hormon care poate mari dorintele sexuale.

foto: Pixabay.com

Data articol: 9 noiembrie 2022