Ce observa prima oara femeile la un barbat

22 septembrie 2019,
Vizualizari: 19.663, 1 azi
Ce observa prima oara femeile la un barbat

Nu poti cuceri o femeie daca nu stii totul despre femei: cum gandesc reprezentantele sexului frumos sau la ce stimuli reactioneaza. Mecanismele de perceptie ale femeilor si ale barbatilor sunt diferite: desi privesc acelasi lucru ei remarca alte aspecte.

Iar barbatii care isi doresc sa fie mari cuceritori, trebuie sa descopere totul despre femei. Daca nu reusesc sa inteleaga acele mici lucruri care fac diferenta in ochii doamnelor sau domnisoarelor nu vor sti suficient despre femei incat sa le impresioneze si sa le fure inima.

Se spune despre femei ca imediat daca un barbat este in stare sa aiba grija de el insusi

Cand un barbat observa o femeie, intr-un club, imaginatia lui o ia rasna. De cele mai multe ori nici nu conteaza in ce este imbracata. Pentru barbati, imaginatia declanseaza anticipatia si speranta unei participari. Acesta este motivul pentru care dansatoarele topless sunt initial acoperite de haine din cap pana in picioare.

In schimb, cand o femeie remarca un barbat, primele gandunri n-au nici o legatura cu sexul. Mai degraba observa un barbat care stie sa aiba grija de el insusi, psihic, emotional si financiar. Trebuie sa dea impresia ca poate face fata cu succes provocarilor vietii.

Cand un barbat priveste o femeie intr-un club, bar doua lucruri ii trec prin cap:

1. Cum arata goala

2. Cum se va descurca in pat

O femeie in aceeasi situatie se intreaba urmatoarele:

1. Are un job?

2. Are un job bine platit?

3. Pare capabil sa mentina acel job suficient timp incat sa avem beneficii de pe urma lui?

Probabil acesta este motivul pentru care barbatii spun ca s-au simtit ca o gaza la microscop, din puct de vedere fizic si financiar, cand au invitat o femeie sa danseze.

In timp ce barbatii doar privesc, despre femei se spune ca vad

Contrar credintelor populare, femeile sunt fiinte mai vizuale decat barbatii. Reprezentantele sexului frumos pot sa vada tot ceea ce-si doresc sa vada fara a se holba sau fara ca scopul lor sa fie dezvaluit. Barbatii admira, femeile inspecteaza. O femeie poate decide daca un barbat este interesant inainte de a-i prinde vederea sau inainte ca el s-o remarce.

In vreme ce barbatii observa conturul si curbele, femeile noteaza forma si structura. De asemenea ele observa, ochii barbatilor, mainile lor, dintii, zambetul si prestanta. Totodata daca sunt interesate de un anumit barbat atunci remarca si daca respectivul este onest, increzator, daca este stilat, inteligent sau daca are simtul umorului. Acesi barbati sunt perceputi incantatori, prietenosi si in general interesati de semenii lor.

Femeile isi folosesc ochii pentru a-i transmite mesaje barbatului de care sunt interesate

Desi multe femei spun ca nu le place ca barbatii sa le fixeze corpul, la fel de multe recunosc ca se topesc de placere cand barbatul de care sunt interesate le priveste in ochi. Barbatul care stie cum sa se foloseasca de ochi pentru a-si arata interesul va avea mai mult succes decat cel care evita sa priveasca o femeie in ochi. Schimbul de priviri este critic in prima faza a flirtului si a exprimarii interesului. Daca nu ii returnezi privirea, vei pierde un avantaj care putea fi decisiv in cursa pentru cucerirea unei femei.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole